Polku: Määritelmä

Polku-kentät ovat näkyvän URL-osoitteen osa laajennetuissa tekstimainoksissa. URL-osoite näytetään tavallisesti otsikon alla kuvauksen yläpuolella vihreällä tekstillä. Kenttien avulla potentiaaliset asiakkaat voivat päätellä, mihin he päätyvät sivustollasi mainosta klikattuaan. Tämän vuoksi kenttiin lisäämäsi tekstin tulisi kuvata mainoksen tuotetta tai palvelua tarkemmin. Polkuja ei välttämättä näytetä. Kenttä on valinnainen, ja kussakin polussa voi olla enintään 15 merkkiä.

Google Ads käyttää näkyvän URL-osoitteen luomiseen lopullisen URL-osoitteesi verkkotunnusta yhdessä polkutekstin kanssa, jos olet antanut nämä tiedot.

Esimerkki

Etsi miesten vaelluskengät – valmistaudu luontoretkiin
www.esimerkki.fi/miesten_kengät/ulkoilu
Ilmainen Express-toimitus. Liity ja olet mukana kuukauden kenkäarvonnassa!

Tässä esimerkissä www.esimerkki.fi/miesten_kengät/ulkoilu on näkyvä URL-osoite ja miesten_kengät ja ulkoilu ovat polkutekstejä.

Polkutekstisi ei tarvitse vastata täysin lopullisen URL-osoitteen tekstiä, mutta sen tulisi auttaa käyttäjää ymmärtämään, mitä aloitussivulta löytyy.