Vis lokale søkeannonser på Google Maps

Ved å annonsere på Google Maps kan du tiltrekke deg kunder i lokalmiljøet på en effektiv måte. Hvis du har en lokal bedrift, er det enkelt for folk å finne deg via annonser på Maps.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan vise annonser på Google Maps. Les mer om lokale søkeannonser på Google Maps.

Veiledning

Slik får du vist søkeannonsene dine på Google Maps:

• Slå på adresseelementer i Google Ads-kontoen. Finn ut mer
  • Konfigurer eller oppdater Bedriftsprofil-oppføringen din. Hvis du ikke har noen oppføring ennå, må du konfigurere en Bedriftsprofil-oppføring. Hvis du allerede har en oppføring, kontrollerer du at informasjonen i den er korrekt. Finn ut mer
  • Bruk stedsmålretting og by på steder. Målrett annonsene mot et bestemt sted, og angi bud etter sted – dermed øker budene jo nærmere folk befinner seg bedriften din. Finn ut mer
  • Optimaliser søkeordene dine. I kampanjene dine bør du bruke søkeord som er knyttet til stedet bedriften befinner seg på, og det folk søker etter lokalt. Finn ut mer

Slik går du gjennom klikkloggen din

For å se hvordan annonsene dine gjør det på Google Maps, kan du sjekke resultatdataene dine. Søkeannonser kan generere tre typer klikk:

• Klikk på Få stedsinformasjon: når folk klikker for å utvide annonser fra listen over søkeresultater
  • Klikk på Få veibeskrivelse: når folk klikker for å få veibeskrivelse til bedriften din
  • Klikk-for-å-ringe på mobilenheter: Dette er når folk klikker på ringeknappen for å ringe til bedriften din.

Slik gjennomgår du resultatene for hver klikktype for søkeannonsene dine på Google Maps:

1. Åpne Kampanjer, Annonsegrupper, Annonser eller Søkeord fra sidemenyen.
  2. Klikk på segmenteringsikonet Segment, og velg deretter Klikktype.

Linker til beslektet innhold