Paikallisten hakumainosten näyttäminen Google Mapsissa

Google Maps ‑mainonnan avulla voit tehokkaasti herättää lähiseudun asiakkaiden huomion. Jos yrityksesi toimii paikallisesti, Mapsissa näytettävien mainosten avulla ihmiset löytävät tiloihisi helposti.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit näyttää mainoksia Google Mapsissa. Lue lisää artikkelista Tietoja Google Mapsin paikallisista hakumainoksista.

Ohjeet

Saat Hakumainoksesi näkyviin Google Mapsissa seuraamalla näitä ohjeita:

• Ota sijaintilaajennukset käyttöön Google Ads ‑tililläsi. Lue lisää
  • Määritä tai päivitä Google My Business -yritystietosi. Jos sinulla ei ole vielä yritystietoja, määritä Google My Business -yritystiedot. Jos sinulla on jo yritystiedot, tarkista tietojen paikkansapitävyys. Lisätietoja
  • Käytä aluekohdistusta ja hintatarjousten tekemistä sijainnin mukaan. Kohdista mainoksesi tiettyyn sijaintiin ja määritä hintatarjoukset sijainnin mukaan siten, että hintatarjouksesi ovat korkeampia yrityksesi lähellä hakuja tekeville henkilöille. Lisätietoja
  • Optimoi avainsanasi. Käytä kampanjoissasi avainsanoja, jotka liittyvät sijaintiisi ja käyttäjien tekemiin paikallisiin hakuihin. Lisätietoja

Klikkaushistorian tarkasteleminen

Voit tarkastella hakumainostesi toimivuutta Google Mapsissa tehokkuustietojen avulla. Hakumainokset voivat luoda kolmentyyppisiä klikkauksia:

• Hae sijainnin tiedot ‑klikkaukset: Käyttäjät laajentavat mainoksia klikkaamalla niitä hakutulosluettelossa.
  • Hae reittiohjeet -klikkaukset: Käyttäjät klikkaavat mainoksen tietoja saadakseen yrityksesi reittiohjeet.
  • Soitot mobiililaitteista klikkaamalla -klikkaukset: Käyttäjät klikkaavat mainoksen tietoja soittaakseen yritykseesi.

Voit tarkastella kunkin hakumainostesi klikkaustyypin tehokkuutta Google Mapsissa seuraavalla tavalla:

1. Valitse Kampanjat, Mainosryhmät, Mainokset tai Avainsanat.
  2. Klikkaa ryhmittelykuvaketta Segment ja valitse sitten Klikkaustyyppi.