Vis lokale søgeannoncer på Google Maps

Hvis du er interesseret i at tiltrække lokale kunder til din virksomhed, er annoncering på Google Maps en effektiv metode. Hvis du har en virksomhed i lokalområdet, gør annoncer på Maps det nemt for kunderne at finde dig.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du viser annoncer på Google Maps. Få flere oplysninger ved at læse Om lokale søgeannoncer på Google Maps.

Vejledning

Sådan aktiverer du visning af dine søgeannoncer på Google Maps:

• Aktivér adresseudvidelser på din Google Ads-konto. Få flere oplysninger
  • Opsæt eller opdater din Google My Business-fortegnelse. Opsæt din Google My Business-fortegnelse, hvis du endnu ikke har en. Hvis du allerede har en fortegnelse, skal du kontrollere, at dine oplysninger er korrekte. Få flere oplysninger
  • Brug målretning og budgivning efter sted. Målret mod et bestemt sted, og angiv dine bud, så de øges, når personer befinder sig i nærheden af ​​din virksomhed. Få flere oplysninger
  • Optimer dine søgeord. Brug søgeord i dine kampagner, der relaterer sig til dit nærområde, og hvad folk søger efter lokalt. Få flere oplysninger

Sådan gennemgår du din klikhistorik

Se dine effektivitetsdata for at kontrollere, hvor effektive dine søgeannoncer på Google Maps er. Søgeannoncer kan generere tre typer klik:

• Klik af typen "Hent stedoplysninger": Denne type genereres, når en person klikker for at udvide annoncen på listen over søgeresultater.
  • Klik af typen "Få rutevejledning": Denne type genereres, når en person klikker for at få en rutevejledning til din virksomhed.
  • Klik af typen "Klik for at ringe – mobil": Denne type genereres, når en person klikker for at ringe til din virksomhed.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan ser du effektiviteten for de respektive kliktyper:

1. Åbn fanen Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer eller Søgeord, alt efter hvor og hvordan du har opsat målretning, budgivning og søgeord.
  2. Klik på Segment og derefter på Kliktype øverst på siden.
Get location details