Vis søgeannoncer til lokal søgning på Google Maps

Annoncering på Google Maps en effektiv metode til at tiltrække kunder i nærheden. Hvis du har en lokal virksomhed, gør annoncer på Maps det nemt for kunderne at finde frem til din virksomhed.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du viser annoncer på Google Maps. Få flere oplysninger ved at læse Om lokale søgeannoncer på Google Maps.

Vejledning

Sådan aktiverer du visning af dine søgeannoncer på Google Maps:

• Aktivér adresseudvidelser på din Google Ads-konto. Få flere oplysninger
  • Opsæt eller opdater din Google My Business-fortegnelse. Opsæt din Google My Business-fortegnelse, hvis du endnu ikke har en. Hvis du allerede har en fortegnelse, skal du kontrollere, at dine oplysninger er korrekte. Få flere oplysninger
  • Brug målretning og budgivning efter sted. Målret mod et bestemt sted, og angiv dine bud, så de øges, når personer befinder sig i nærheden af ​​din virksomhed. Få flere oplysninger
  • Optimer dine søgeord. Brug søgeord i dine kampagner, der relaterer sig til dit nærområde, og hvad folk søger efter lokalt. Få flere oplysninger

Sådan gennemgår du din klikhistorik

Se dine effektivitetsdata for at kontrollere, hvor effektive dine søgeannoncer på Google Maps er. Søgeannoncer kan generere tre typer klik:

• Klik af typen "Hent stedoplysninger": Denne type genereres, når en person klikker for at udvide annoncen på listen over søgeresultater.
  • Klik af typen "Få rutevejledning": Denne type genereres, når en person klikker for at få en rutevejledning til din virksomhed.
  • Klik af typen "Klik for at ringe – mobil": Denne type genereres, når en person klikker for at ringe til din virksomhed.

Sådan gennemgår du effektiviteten fra hver type klik fra dine søgeannoncer på Google Maps:

1. Åbn Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer eller Søgeord.
  2. Klik på ikonet Segment Segment, og vælg Kliktype.