Mostrar anuncis de cerca local a Google Maps

Anunciar-vos a Google Maps és una manera efectiva d'atraure clients que siguin a prop. Si teniu una empresa local, els anuncis a Maps faciliten que la gent trobi la vostra ubicació.

Aquest article explica com podeu mostrar anuncis a Google Maps. Obteniu més informació sobre els anuncis de cerca local a Google Maps.

Instruccions

Perquè Google Maps pugui mostrar els vostres anuncis de cerca:

• Activeu els recursos d'ubicació al compte de Google Ads. Més informació
  • Configureu o actualitzeu la fitxa del perfil d'empresa. Si encara no teniu cap fitxa, configureu-ne una. Si ja en teniu una, comproveu que la informació sigui correcta. Més informació
  • Utilitzeu la segmentació i les ofertes per ubicació. Segmenteu per una ubicació concreta i definiu ofertes per ubicació, de manera que les ofertes siguin més altes per a les persones que es trobin a prop de l'empresa. Més informació
  • Optimitzeu les paraules clau. A les campanyes, feu servir paraules clau relacionades amb la vostra ubicació i amb les cerques de proximitat dels usuaris. Més informació

Com es revisa l'historial de clics

Per revisar el rendiment dels anuncis de la cerca a Google Maps, consulteu les dades de rendiment. Els anuncis de la cerca poden generar tres tipus de clics:

• Clics per obtenir la informació d'ubicació: quan els usuaris fan clic per ampliar els anuncis de la llista de resultats de la cerca.
  • Clics per obtenir indicacions: quan els usuaris fan clic per obtenir indicacions per arribar a la vostra empresa.
  • Clics de trucada per a mòbils: quan els usuaris fan clic per trucar a l'empresa.

Per revisar el rendiment de cada tipus de clic dels anuncis de la cerca a Google Maps, seguiu aquests passos:

1. Obriu les pestanyes Campanyes, Grups d'anuncis, Anuncis o Paraules clau.
  2. Feu clic a la icona de Segment Segment i seleccioneu Tipus de clic.