Entendre la visibilitat i les mètriques d'Active View dels informes

A partir del juny de 2023, canviarem al paquet de desenvolupament de programari de mesurament obert (OM SDK), un estàndard del sector per al mesurament de la visibilitat dels anuncis, a l'inventari de vídeos al web.

Active View és una tecnologia disponible a YouTube i en determinats llocs web i aplicacions de la Xarxa de Display que permet que Google Ads determini si els anuncis són visibles per als clients potencials. Podeu utilitzar les mètriques d'Active View amb les campanyes de vídeo i de display per entendre millor amb quina freqüència es mostren els vostres anuncis en una posició d'una pàgina web, dispositiu o aplicació que els usuaris puguin veure.

Què és un anunci visible?

Les mètriques d'Active View s'han creat seguint els estàndards del sector per mesurar la visibilitat dels anuncis en línia, que ha desenvolupat el Media Rating Council (MRC). D'acord amb les directrius de l'MRC, els estàndards per mesurar la visibilitat dels anuncis són els següents:

• Un anunci de display es compta com a visible quan se'n pot veure en pantalla almenys el 50% de la superfície durant com a mínim 1 segon.
    • Els anuncis de display de grans dimensions, de 242500 píxels o més, es compten com a visibles quan se'n pot veure almenys el 30% durant com a mínim 1 segon.
  • Un anunci de vídeo es compta com a visible quan se'n pot veure en pantalla almenys el 50% durant com a mínim 2 segons mentre es reprodueix el vídeo.

Mesurar la visibilitat amb Active View

La majoria d'anuncis que es publiquen a YouTube o a la Xarxa de Display de Google es poden mesurar amb la tecnologia Active View. Quan el vostre anunci es mostra en una ubicació que Active View pot mesurar, les estadístiques de visibilitat corresponents queden registrades al compte de Google Ads. Tingueu present que Active View us pot indicar quan els anuncis són visibles, però no pot garantir que l'usuari estigui mirant la pantalla en aquell moment.

Per veure les mètriques d'Active View de la vostra campanya, cal que afegiu les columnes d'Active View pertinents a les taules d'estadístiques.

1. A Google Ads, seleccioneu la icona Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula que voleu editar.
  2. Seleccioneu Modifica les columnes.
  3. Desplegueu la secció Visibilitat i, tot seguit, seleccioneu les mètriques d'Active View per afegir-les a la taula.

Obteniu més informació sobre les columnes de la taula d'estadístiques.

Si acabeu de començar a utilitzar les mètriques d'Active View, aquestes són algunes de les més importants que heu de conèixer:

• Percentatge de visibilitat: mostra la freqüència amb què Active View ha pogut mesurar els anuncis i, alhora, els usuaris els han pogut veure.
  • Percentatge de mesurabilitat: mostra la freqüència amb què Active View ha pogut mesurar els anuncis.

A continuació teniu descripcions més detallades d'aquestes mètriques.

Entendre les mètriques d'Active View

Aquestes mètriques estan disponibles per a les campanyes de vídeo i de display:

• Impr. mesurables: es compta una impressió sempre que es difon un anunci. Les impressions mesurables representen el nombre de vegades que un anunci s'ha mostrat en ubicacions de llocs web o d'aplicacions que es poden mesurar amb la tecnologia Active View. Aquesta tecnologia no pot mesurar totes les impressions, ja que certs factors poden evitar que es recopilin les dades necessàries. Aquesta mètrica us pot ajudar a saber la freqüència amb què els vostres anuncis s'han mostrat en ubicacions que Active View ha mesurat.
  • Impr. visibles: aquesta mètrica mostra el nombre de vegades que s'han considerat visibles les impressions d'un anunci. Això passa si es pot visualitzar almenys el 50% de l'anunci durant com a mínim 1 segon (en el cas dels anuncis de display) o 2 segons (en el cas dels anuncis de vídeo). Aquesta mètrica us pot ajudar a saber la freqüència amb què els vostres anuncis s'han mostrat en llocs on els usuaris els podien veure.
  • Percentatge de visibilitat: és la freqüència de visibilitat de l'anunci. Es tracta del percentatge de temps durant el qual l'anunci s'ha mostrat en llocs web o aplicacions amb la tecnologia Active View activada i ha estat visible. Aquest percentatge és un càlcul del nombre d'impressions mesurables que han estat realment visibles per als clients potencials.
  • Percentatge de mesurabilitat: percentatge del total d'impressions que Active View ha mesurat; és a dir, les impressions mesurables entre el total d'impressions. El total d'impressions inclou tant les impressions mesurables com les que no ho són. Aquesta mètrica us pot ajudar a saber la freqüència amb què els vostres anuncis s'han mostrat en llocs que es podien mesurar amb la tecnologia Active View.
  • Distrib. impr. visibles: aquesta mètrica de distribució mostra el percentatge del total d'impressions d'anunci que eren visibles. El total d'impressions inclou tant les impressions mesurables com les que no ho són.
    Nota: això no és el percentatge de visibilitat de l'anunci. La visibilitat d'algunes impressions no es pot determinar, i aquestes impressions es coneixen com a no mesurables. La mètrica Impr. visibles/impr. mesurables amb Active View mostra el percentatge de visibilitat de l'anunci.
  • Impr. no mesurables: es compta una impressió no mesurable quan un anunci s'ha mostrat en un lloc web, aplicació o dispositiu en què Active View no pot recopilar informació sobre la visibilitat. No indica si l'anunci s'ha vist o no; només indica que s'ha mostrat en llocs web, aplicacions o dispositius que Active View no ha pogut mesurar.
  • Impr. no visibles: es compta una impressió no visible quan no s'ha mostrat almenys el 50% de l'anunci durant com a mínim 1 segon (en el cas dels anuncis de display) o 2 segons (en el cas dels anuncis de vídeo). Aquesta mètrica us pot ajudar a saber quantes vegades els vostres anuncis s'han mostrat en una posició en què els usuaris no els podien veure.
  • Distrib. impr. no visibles: aquesta mètrica de distribució representa el percentatge del total d'impressions d'anunci que s'han considerat no visibles. El total d'impressions inclou tant les impressions mesurables com les que no ho són. Aquesta mètrica us permet saber la freqüència amb què els vostres anuncis s'han mostrat en una posició en què els usuaris no els podien veure.
  • Distrib. impr. no mesurables: aquesta mètrica de distribució és el percentatge del total d'impressions de les quals no s'ha pogut mesurar la visibilitat. No indica si l'anunci s'ha vist o no; només indica que s'ha mostrat en llocs web, aplicacions o dispositius que Active View no ha pogut mesurar.
  • CTR visible: la ràtio de clics d'entrada (CTR) visible representa la freqüència amb què els usuaris han fet clic als vostres anuncis un cop s'han fet visibles. És el nombre de clics que rep un anunci dividit entre el nombre de vegades que ha estat visible en un lloc web o aplicació.
  • CPM visible mitjà: el cost per cada mil impressions (CPM) mitjà registra l'import mitjà que se us ha cobrat per cada mil impressions visibles. Aquesta mètrica us pot proporcionar més informació sobre el cost de les impressions, ja que no inclou les que no són visibles.
  • Cost mesurable: és el cost total de totes les impressions que heu obtingut i que s'han pogut mesurar amb la tecnologia Active View. Aquesta mètrica us pot ajudar a saber quina part de la vostra inversió correspon a les impressions que s'han pogut mesurar.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now