Hvorfor er en anbefaling ikke lenger tilgjengelig?

Det kan være mange årsaker til at en anbefaling er – eller ikke er – tilgjengelig. Det kan for eksempel hende du ikke lenger ser en anbefaling fordi den allerede er brukt, fordi den tilknyttede kampanjen er satt på pause, eller fordi det ikke lenger er store fordeler forbundet med å bruke anbefalingen. Du kan når som helst utforske andre anbefalinger for kontoen din.