AdSense

Dette er et Google-produkt som nettstedsutgivere alle størrelser kan benytte til å tjene penger ved å vise målrettede Google-annonser på nettstedene sine.

• Hvis utgiveren av nettstedet er godkjent for visning av annonser, får vedkommende en kodebit av Google som kan plasseres på nettstedet. Utgiveren velger selv hvor annonsene skal plasseres, og tjener så penger når de besøkende klikker på (eller i noen tilfeller, ser på) annonsene.
  • Annonsene dine kan bli vist på AdSense-nettsteder når du kjører en kampanje i Displaynettverket.

Grunnleggende om Google Ads
Steder i Google Displaynettverk der annonsene dine kan vises