Administrer adgang til din Google Ads-konto

Hvis du giver andre ansatte i din virksomhed adgang til din Google Ads-konto, får du mulighed for at samarbejde med dem på den samme Google Ads-konto. Når du har givet en bruger adgang, kan du redigere vedkommendes adgangsniveau (du kan til enhver tid fjerne en brugers adgang senere).

I denne artikel får du en trinvis vejledning i, hvordan du giver, tager imod, fjerner og redigerer adgang til din Google Ads-konto.

Før du begynder

Den person, du inviterer, skal have en Google-konto eller oprette en for at få adgang til din konto.

Husk!

Nedenstående er en vejledning i, hvordan du inviterer en bruger til at få adgang til en individuel Google Ads-konto. Hvis der er tale om en Google Ads-managerkonto, kan du få en vejledning i, hvordan du inviterer en Google Ads-konto til at linke til din managerkonto.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan giver du en person kontoadgang

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Adgang og sikkerhed.
  3. Klik på plusknappen .
  4. Angiv mailadressen på den person, du vil invitere, og vælg derefter adgangsniveau for kontoen.
  5. Klik på Send invitation.
  6. Når personen har accepteret din mailinvitation, modtager du en underretning på din konto. Hvis du vil tilbagekalde invitationen, skal du klikke på Tilbagekald i kolonnen "Handlinger".

Sådan accepterer du en invitation til kontoadgang

Hvis en person sender dig en invitation til at få adgang til en Google Ads-konto, modtager du en bekræftelse via mail. Du accepterer invitationen ved at klikke på det relevante link i mailen og følge den viste fremgangsmåde.

Sådan accepterer du en invitation til kontoadgang med en alternativ mailadresse

Hvis en person sender dig en invitation til at få adgang til en Google Ads-konto med en mailadresse, du har angivet som en alternativ mailadresse på din Google-konto, kan du acceptere invitationen og få adgang til Google Ads med enten den alternative mailadresse eller den primære mailadresse, der er knyttet til din Google-konto.

Husk! Når du logger ind på Google Ads ved hjælp af en alternativ mailadresse, skal du stadig bruge adgangskoden til din Google-konto (den adgangskode, du bruger, når du logger ind med din primære mailadresse).

Når du accepterer invitationen, bliver du på Google Ads-siden "Adgang og sikkerhed" registreret som bruger med en alternativ mailadresse og en primær mailadresse til din Google-konto.

Sådan fjerner du en persons adgangstilladelse til en konto

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Adgang og sikkerhed.
  3. Find den bruger, du vil fjerne, og klik på Fjern adgang i kolonnen "Handlinger".

Sådan redigerer du adgangsniveau

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Adgang og sikkerhed.
  3. Placer markøren over en brugers adgangsniveau i kolonnen "Adgangsniveau", og klik derefter på den pil, der vises, for at vælge et nyt adgangsniveau for brugeren.