Gestionar l'accés a un compte de Google Ads

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Podeu compartir l'accés al vostre compte de Google Ads per treballar amb altres persones de l'empresa dins del mateix compte. Un cop hàgiu concedit l'accés a un usuari, podeu editar el nivell d'accés que té assignat o treure-li l'accés en qualsevol moment.

En aquest article s'explica pas a pas com podeu concedir, acceptar, treure i editar l'accés al compte de Google Ads.

Abans de començar

Per poder accedir al compte, la persona que convideu ha de tenir un Compte de Google o bé ha de crear-ne un.

Recordatori

Els passos que es detallen tot seguit serveixen per convidar un usuari a accedir a un compte individual de Google Ads. Per als comptes de gestor, consulteu les instruccions per convidar un compte de Google Ads a enllaçar al vostre compte de gestor.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Com es pot concedir l'accés

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Accés i seguretat.
  3. Feu clic al botó de més .
  4. Introduïu l'adreça electrònica del convidat i, tot seguit, seleccioneu el seu nivell d'accés al compte.
  5. Feu clic a Envia la invitació.
  6. Quan la persona en qüestió accepti la invitació enviada per correu electrònic, rebreu una notificació al compte. Si heu de revocar la invitació, feu clic a l'opció Revoca que trobareu a la columna "Accions".

Acceptar l'accés

Si algú us convida a accedir a un compte de Google Ads, rebreu un correu electrònic de confirmació. Per acceptar la invitació, feu clic a l'enllaç adequat al correu electrònic i completeu els passos que us indiquin.

Acceptar l'accés amb una adreça electrònica alternativa

Si us conviden a accedir a un compte de Google Ads amb una adreça electrònica que heu identificat com a adreça electrònica alternativa al Compte de Google, podreu acceptar la invitació i accedir a Google Ads amb l'adreça electrònica alternativa o amb l'adreça electrònica principal associada al Compte de Google.

Tingueu en compte que, encara que inicieu la sessió a Google Ads fent servir una adreça electrònica alternativa, haureu de fer servir la contrasenya del vostre Compte de Google (la que feu servir per iniciar sessió a l'adreça electrònica principal).

Un cop hàgiu acceptat, a la pàgina “Accés i seguretat” de Google Ads, se us mostrarà com a usuari associat amb l'adreça electrònica alternativa i l'adreça electrònica del compte principal del Compte de Google.

Com es pot treure l'accés

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Accés i seguretat.
  3. Cerqueu l'usuari que voleu treure i, tot seguit, a la columna "Accions", feu clic a Treu l'accés.

Com es pot editar el nivell d'accés

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Accés i seguretat.
  3. Col·loqueu el cursor sobre el nivell d'accés d'un usuari a la columna "Nivell d'accés" i feu clic a la fletxa que es mostra per seleccionar un nivell d'accés nou per a l'usuari.