Sobre els límits del compte de Google Ads

El vostre compte té límits en algunes àrees, com ara el nombre màxim de paraules clau que podeu utilitzar. Tot i que probablement aquests límits no us afectaran mai, us recomanem que els tingueu presents en planificar les futures iniciatives publicitàries.

Aquest article enumera els límits que s'apliquen en algunes àrees clau del vostre compte de Google Ads.

Límits de les llistes de marques

• 10.000 llistes de marques per compte.
  • 10 llistes de marques per campanya.
  • 5.000 marques per llista de marques.

Límits de campanyes i de grups d'anuncis

• 10.000 campanyes per compte (aquesta xifra inclou les campanyes actives i en pausa).
  • 20.000 grups d'anuncis per campanya.
    • Nota: a les campanyes locals i d'aplicacions, el límit és de 100 grups d'anuncis per campanya.
  • 20.000 elements de segmentació de grup d'anuncis per grup d'anuncis.
  • 100 campanyes intel·ligents de compres per compte.

Límits d'anuncis

• 300 anuncis d'imatge o de galeria per grup d'anuncis.
  • 50 anuncis de text actius que no siguin d'imatge ni de galeria per grup d'anuncis.
  • 4 milions d'anuncis per compte (aquesta xifra inclou els anuncis actius i en pausa).
  • 3 anuncis de cerca responsius activats per grup d'anuncis.
  • 1.000 grups de fitxes per grup de recursos (Màxim rendiment).
  • 5.000 grups de productes.

Límits de segmentació

• 5 milions d'elements de segmentació de grup d'anuncis per compte (com ara paraules clau, emplaçaments i llistes de públics).
  • 1 milió d'elements de segmentació de campanya per compte (com ara objectius d'ubicació i paraules clau negatives al nivell de campanya).
  • 10.500 objectius d'ubicació per campanya (inclosos en la segmentació i exclosos), amb un màxim de 500 objectius de proximitat per campanya.
  • 20 llistes d'exclusions d'emplaçament compartides per compte, amb un màxim de 65.000 exclusions per llista.
  • 65.000 exclusions d'emplaçament al nivell de compte per compte (a banda de les exclusions de llista, de campanya i de grup d'anuncis).
  • Un total de 128.000 exclusions d'emplaçament per grup d'anuncis (aquesta xifra inclou el total d'exclusions de compte, de llista, de campanya i de grup d'anuncis).
  • 3 llistes d'exclusions d'emplaçament per cada compte de gestor, amb un màxim de 250.000 exclusions per llista.
  • 11.000 pressupostos compartits per compte.
  • 25.000 objectius d'anuncis dinàmics de cerca per compte.
Nota: a la interfície d'usuari de Google Ads s'hi poden afegir un màxim de 5.000 emplaçaments alhora. Podeu incloure més emplaçaments (respectant els límits anteriors), però no podeu afegir-ne més de 5.000 a la vegada.

Límits de paraules clau negatives

• 20 llistes de paraules clau negatives compartides per compte.
  • 5.000 paraules clau per llista de paraules clau negatives.
  • 10.000 paraules clau negatives per campanya.
  • Es poden aplicar un màxim de 5.000 paraules clau negatives a les campanyes de vídeo i de la Xarxa de Display.

Límits de feeds i dades de l'empresa

• 5 milions de files o elements de feed per compte per als anuncis dinàmics, els personalitzadors d'anuncis per a anuncis de text ampliat (ETA) i els recursos.
  • 40 atributs de personalitzador d'anuncis per a anuncis de cerca responsius (RSA).
  • 100 feeds generats per l'usuari o conjunts de dades d'empresa per compte.
  • 3.000 bytes per atribut (aproximadament de 750 a 3.000 caràcters, en funció dels bytes que tingui cada caràcter).

Límits de recursos d'anunci

• 250.000 recursos del nivell de grup d'anuncis per compte.
  • 50.000 recursos del nivell de campanya per compte.
  • 10.000 recursos del nivell de grup d'anuncis per campanya.
Exemple: suposem que teniu una campanya amb un recurs que conté 8 enllaços de lloc, i que afegiu aquests enllaços de lloc a una altra campanya i a 10 grups d'anuncis d'una tercera campanya. Ara, el compte té 8 elements de feed, 2 recursos del nivell de campanya i 10 recursos del nivell de grup d'anuncis.

Límits de comptes de gestor

Tots els comptes de gestor es poden enllaçar a un màxim de 85.000 comptes que no siguin de gestor (incloent-hi tant els comptes actius com els inactius o cancel·lats). El nombre màxim de comptes actius que no siguin de gestor a què pot estar enllaçat el compte de gestor de nivell superior es basa en la despesa mensual total dels comptes durant els 12 darrers mesos. Obteniu més informació sobre els límits màxims de comptes per als comptes de gestor.

Límits d'enllaçament de comptes

• 500 comptes de Google Ads per compte de Merchant Center.

Límits addicionals

Malgrat el que s'ha explicat abans, algunes combinacions d'estructures de campanya o de creativitat dins d'aquests límits, o la velocitat i la freqüència amb què es creen o s'actualitzen, poden sobrecarregar els nostres sistemes i processos i, per tant, poden interferir (o provar d'interferir) en el funcionament dels nostres programes.

Per exemple:

• Generar un gran nombre de grups d'anuncis o de campanyes amb poques creativitats o paraules clau en cadascun.
  • Generar anuncis responsius amb combinacions significatives de contingut de creativitats, recursos, destinacions o paraules clau.
  • Actualitzar atributs de campanyes i de creativitats, com ara els URL de segmentació, sovint o amb un alt percentatge de canvis.
Nota: si els anunciants provoquen una sobrecàrrega als nostres sistemes o processos d'anuncis, se'ls enviarà una notificació amb els detalls específics per resoldre el problema. Mentrestant, Google pot prendre les mesures necessàries per mantenir l'estabilitat del nostre sistema, com ara la limitació. Google no suspendrà el compte de l'anunciant sense un avís previ de 7 dies.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now