Tilpass nettadresser for landingssider for søkeord

Nettadresser til landingssider for søkeord kan føre brukerne til sider på nettstedet ditt som er knyttet til bestemte søkeord. Hvis du for eksempel har søkeordet «fotballdrakter», kan du angi nettadressen til en landingsside for søkeord som sender brukerne til sidene med fotballdrakter på nettstedet ditt.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du tilpasser nettadresser for landingssider for søkeord.

Før du begynner

Denne avanserte strategien anbefales bare for å gi brukerne en bedre opplevelse på landingssiden. Den anbefales ikke for søkeordsporing. Hvis du vil spore informasjon som for eksempel kilden til et annonseklikk eller enhetstypen som ble brukt da kunden klikket på annonsen din, kan du lære hvordan du bruker ValueTrack-parametere.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

1. Logg på AdWords-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-fanen.
    • Hvis kampanjen er av typen «Bare Søkenettverket» eller «Søk med utvalgt Display», går du til Søkeord-fanen.
    • Hvis du har en «Bare Displaynettverket»-kampanje, klikker du på Displaynettverk-fanen og deretter på Søkeord for Displaynettverket-fanen.
  3. Klikk på Kolonner ovenfor statistikktabellen, og velg Endre kolonner.
  4. Velg Attributter, og klikk deretter på Legg til ved siden av Endelig nettadr. Attributes link
  5. Klikk på Bruk. Du får se en «Endelig nettadresse»-kolonne oppført i statistikktabellen på Søkeord-fanen.
  6. Klikk i «Endelig nettadresse»-kolonnen ved siden av søkeordet du ønsker å angi en landingsside for.
  7. Angi nettadressen, som kan inneholde opptil 2048 tegn.
  8. Klikk på Lagre.