Tilpass nettadresser for landingssider for søkeord

Nettadresser til landingssider for søkeord kan føre brukerne til sider på nettstedet ditt som er knyttet til bestemte søkeord. Hvis du for eksempel har søkeordet «fotballdrakter», kan du angi nettadressen til en landingsside for søkeord som sender brukerne til sidene med fotballdrakter på nettstedet ditt.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du tilpasser nettadresser for landingssider for søkeord.

Før du begynner

Denne avanserte strategien anbefales bare for å gi brukerne en bedre opplevelse på landingssiden. Den anbefales ikke for søkeordsporing. Hvis du vil spore informasjon som for eksempel kilden til et annonseklikk eller enhetstypen som ble brukt da kunden klikket på annonsen din, kan du lære hvordan du bruker ValueTrack-parametere.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Søkeord i sidemenyen.
  3. Legg om nødvendig til «Endelig nettadresse»-kolonnen. Finn ut mer
  4. Hold markøren over «Endelig nettadresse»-kolonnen for søkeordet du ønsker å angi en landingsside for, og klikk på blyantikonet Endre når det vises.
  5. Angi en nettadresse som består av maks. 2048 tegn.
  6. Klikk på Lagre.