URL's van bestemmingspagina's aanpassen voor zoekwoorden

Gebruik URL's van zoekwoordgerelateerde bestemmingspagina's om potentiële klanten door te verwijzen naar pagina's op uw website die zijn gerelateerd aan bepaalde zoekwoorden. Als u bijvoorbeeld het zoekwoord 'parijs t-shirt' gebruikt, kunt u een URL voor een zoekwoordgerelateerde bestemmingspagina maken die mensen naar het gedeelte van uw website leidt waar t-shirts over Parijs worden verkocht.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u URL's van zoekwoordgerelateerde bestemmingspagina's kunt aanpassen.

Voordat u begint

Deze geavanceerde strategie wordt uitsluitend aangeraden als hulpmiddel om uw gebruikers een betere ervaring op bestemmingspagina's te bieden en is niet de aanbevolen manier om zoekwoorden bij te houden. Als u informatie wilt bijhouden zoals de bron van een advertentieklik of het type apparaat dat de klant gebruikte toen hij op uw advertentie klikte, vindt u hier meer informatie: ValueTrack-parameters gebruiken in uw trackingsjabloon.

Instructies

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu op Zoekwoorden
  3. Voeg de kolom 'Uiteindelijke URL' indien nodig toe. Meer informatie
  4. Scrol over de kolom 'Uiteindelijke URL' van het zoekwoord waarvoor u een bestemmingspagina wilt opgeven. Klik vervolgens op het potloodpictogram Bewerken wanneer dit verschijnt.
  5. Geef de URL op. Deze mag maximaal 2048 tekens bevatten.
  6. Klik op Opslaan.