Laskeutumissivun URL‑osoitteiden määrittäminen avainsanoille

Avainsanan laskeutumissivun URL‑osoitteiden avulla voit ohjata käyttäjät tiettyihin avainsanoihin liittyville verkkosivustosi sivuille. Jos avainsanasi on esimerkiksi "kuviollinen t‑paita", voit määrittää avainsanan laskeutumissivun URL‑osoitteen siten, että käyttäjät ohjataan siihen verkkosivustosi osaan, jolla myydään kuviollisia t‑paitoja.

Tässä artikkelissa kerrotaan laskeutumissivun URL‑osoitteiden määrittämisestä avainsanoille.

Ennen kuin aloitat

Tämän kokeneille käyttäjille tarkoitetun strategian tarkoituksena on auttaa luomaan käyttäjille entistäkin parempi laskeutumissivukokemus. Tätä menetelmää ei kannata käyttää avainsanojen seurantaan. Jos haluat seurata esimerkiksi mainoksen klikkausten lähdetietoja tai mainoksen klikkaukseen käytettyjen laitteiden tietoja, tutustu ValueTrack-parametrien käyttöön.

Ohjeet

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Avainsanat
  3. Lisää tarvittaessa Lopullinen URL ‑sarake. Lisätietoja
  4. Vieritä sen avainsanan Lopullinen URL ‑sarakkeen kohdalle, jolle haluat määrittää aloitussivun, ja klikkaa näkyviin tulevaa kynäkuvaketta Muokkaa.
  5. Syötä URL-osoite. Enimmäismerkkimäärä on 2 048.
  6. Valitse Tallenna.