Laskeutumissivun URL-osoitteiden määrittäminen avainsanoille

Avainsanan laskeutumissivun URL-osoitteiden avulla voit ohjata käyttäjät tiettyihin avainsanoihin liittyville verkkosivustosi sivuille. Jos avainsanasi on esimerkiksi "kuviollinen t-paita", voit määrittää avainsanan laskeutumissivun URL-osoitteen siten, että käyttäjät ohjataan siihen verkkosivustosi osaan, jolla myydään kuviollisia t-paitoja.

Tässä artikkelissa kerrotaan laskeutumissivun URL-osoitteiden määrittämisestä avainsanoille.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Tämän kokeneille käyttäjille tarkoitetun strategian tarkoituksena on auttaa luomaan käyttäjille entistäkin parempi laskeutumissivun käyttökokemus. Tätä menetelmää ei kannatta käyttää avainsanojen seurantaan. Jos haluat seurata esimerkiksi mainoksen klikkausten lähdetietoja tai mainoksen klikkaukseen käytettyjen laitteiden tietoja, tutustu ValueTrack-parametrien käyttöön.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta Avainsanat
  3. Lisää tarvittaessa Lopullinen URL ‑sarake. Lisätietoja
  4. Vieritä sen avainsanan Lopullinen URL ‑sarakkeen kohdalle, jolle haluat määrittää aloitussivun, ja klikkaa näkyviin tulevaa kynäkuvaketta Muokkaa.
  5. Syötä URL-osoite. Enimmäismerkkimäärä on 2 048.
  6. Valitse Tallenna.