Aloitussivun URL-osoitteiden määrittäminen avainsanoille

Avainsanan aloitussivun URL-osoitteiden avulla voit ohjata käyttäjät tiettyihin avainsanoihin liittyville verkkosivustosi sivuille. Jos avainsanasi on esimerkiksi "kuviollinen t-paita", voit määrittää avainsanan aloitussivun URL-osoitteen siten, että käyttäjät ohjataan siihen verkkosivustosi osaan, jolla myydään kuviollisia t-paitoja.

Tässä artikkelissa kerrotaan aloitussivun URL-osoitteiden määrittämisestä avainsanoille.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Tämän kokeneille käyttäjille tarkoitetun strategian tarkoituksena on auttaa luomaan käyttäjille entistäkin parempi aloitussivun käyttökokemus. Tätä menetelmää ei kannatta käyttää avainsanojen seurantaan. Jos haluat seurata esimerkiksi mainoksen klikkausten lähdetietoja tai mainoksen klikkaukseen käytettyjen laitteiden tietoja, tutustu ValueTrack-parametrien käyttöön.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

1. Kirjaudu AdWords-tilillesi.
  2. Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
    • Jos kampanjatyyppi on Vain hakuverkosto tai Hakuverkosto Display-valinnalla, siirry Avainsanat-välilehdelle.
    • Jos kampanjatyyppi on Vain Display-verkosto, klikkaa Display-verkosto-välilehteä ja sitten Display-verkoston avainsanat -välilehteä.
  3. Klikkaa tilastotaulukon yläpuolella olevaa Sarakkeet-painiketta ja valitse Muokkaa sarakkeita.
  4. Valitse Attribuutit ja klikkaa sitten Lopullinen URL -kohdan vierestä vaihtoehtoa Lisää. Attributes link
  5. Valitse Käytä. Avainsanat-välilehden tehokkuustaulukossa näkyy nyt uusi Lopullinen URL ‑sarake.
  6. Klikkaa sen avainsanan viereistä Lopullinen URL ‑saraketta, jolle haluat määrittää aloitussivun.
  7. Syötä URL-osoite. Enimmäismerkkimäärä on 2 048.
  8. Valitse Tallenna.