Handleiding voor aanmelding bij Google Ads

Controleren en bevestigen

Dit is uw kans om uw campagne-instellingen, tekstadvertenties en factureringsgegevens te controleren voordat u uw accountconfiguratie voltooit.

Instructies

Als alle gegevens correct zijn:

1. Vink het selectievakje aan om akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden van Google Ads.
  2. Klik op Voltooien en campagne maken.

Als u iets tegenkomt wat u wilt wijzigen:

1. Klik op Terug en ga naar de stap die u wilt bewerken.
  2. Wanneer u weer terug bent bij deze stap, vinkt u het selectievakje aan om akkoord te gaan met de Algemene voorwaarden van Google Ads.
  3. Klik op Voltooien en campagne maken.

U heeft nu een eerste stap gezet om online nieuwe klanten te bereiken. Nadat uw advertentie is goedgekeurd, wat ongeveer een dag duurt, kan uw advertentie aan potentiële klanten worden weergegeven.

Tip

Het is heel spannend om uw advertentie online te zien, maar zoek er niet naar op Google. De Advertentievoorbeeld en -diagnosetool in Google Ads biedt een gemakkelijke manier om een voorbeeld van uw advertentie te bekijken en te zien welke zoekwoorden de weergave van uw advertentie activeren, zonder dat u uw eigen prestatiestatistieken beïnvloedt.  Meer informatie over hoe u uw advertentie op Google kunt vinden.

Als u klaar bent met feestvieren, wordt het tijd om de volgende stappen te zetten en ervoor te zorgen dat u meer uit uw advertentiebudget haalt. We hebben dit eenvoudig gemaakt met een stapsgewijze handleiding waarmee u een effectieve campagne kunt opbouwen die op het juiste moment de juiste klanten bereikt.

Veel succes met adverteren!

Ga naar de stapsgewijze handleiding

Google Ads logo Aanmelden voor Google Ads

Zo te zien heeft u nog geen account. U kunt zich hieronder aanmelden of gratis gepersonaliseerde support krijgen van een Google Ads-expert.

Nu starten