Guia per registrar-se a Google Ads

Configurar la facturació i començar a publicar anuncis

Per completar el procés de registre i aconseguir que el vostre anunci es pugui mostrar als clients potencials, heu de proporcionar informació de facturació vàlida. Recordeu que no us cobrarem res fins que l'anunci no es comenci a publicar i rebi el primer clic. Podeu editar la informació de facturació sempre que vulgueu un cop hàgiu iniciat la sessió al vostre compte nou.

Com funciona la facturació de Google Ads

La majoria dels anunciants utilitzen els pagaments automàtics per a Google Ads. Amb els pagaments automàtics, només se us aplica un càrrec quan heu acumulat costos publicitaris i, per tant, no se us factura per endavant. Google fa el cobrament automàticament 30 dies després del darrer càrrec automàtic, o bé quan arribeu a un import definit prèviament (el llindar), el que passi primer. També podeu fer pagaments manuals en qualsevol moment per controlar els costos.

Llindar i límits de pagament a primer dia del mes

En funció de la moneda que hàgiu seleccionat i del país en què estigui registrada l'empresa, pot ser que tingueu altres opcions de pagament de Google Ads disponibles. Utilitzeu el nostre cercador d'opcions de pagament per consultar les opcions que teniu disponibles.

Google Ads logo Registrar-se a Google Ads

Sembla que encara no teniu cap compte. Podeu registrar-vos pel vostre compte a continuació o obtenir assistència personalitzada gratuïta amb un expert en Google Ads.

Comença ara

Instruccions

1. Un cop hàgiu revisat la configuració de l'anunci i de la campanya, feu clic al menú desplegable País de facturació i seleccioneu el país o el territori on es troba la vostra adreça de facturació. El país de facturació determina les opcions de facturació disponibles segons la vostra ubicació i la moneda que utilitzeu. Si quan seleccioneu el vostre país de facturació no se us demana que introduïu la informació de facturació, haureu d'introduir-la a Google Ads quan hàgiu acabat de crear el compte. El vostre anunci no es podrà mostrar fins que no ho hàgiu fet.
  2. Assegureu-vos que la zona horària seleccionada és correcta. Si no ho és, feu clic al menú desplegable per canviar-la. Trieu la zona horària detingudament, ja que afectarà els vostres informes, les estadístiques i la facturació.
  3. Si teniu un codi promocional o un cupó, introduïu-lo al camp "Oferta de llançament" i feu clic a Aplica.
  4. El tipus de compte predeterminat és "Organització", però el podeu canviar a "Persona física" si així ho requereix la legislació fiscal del vostre país.
  5. Introduïu el nom i l'adreça de facturació per a aquest compte. Aquesta informació es mostrarà en els vostres documents de facturació.
  6. Faciliteu el nom, el telèfon i l'adreça electrònica del contacte principal d'aquest compte. Ens adreçarem a aquesta persona per a qualsevol assumpte relacionat amb la facturació.
  7. Introduïu la informació de la forma de pagament que vulgueu utilitzar per a aquest compte, com ara una targeta de crèdit o de dèbit.
  8. Marqueu la casella per indicar que accepteu els termes i condicions de Google Ads.
  9. Feu clic a Finalitza i crea l'anunci.

Enhorabona, ja heu completat el primer pas per arribar a nous clients en línia. L'anunci s'aprovarà en el termini d'un dia aproximadament. Després, ja pot començar a mostrar-se a clients potencials.

Consell

Tot i que és molt engrescador veure el vostre anunci en línia, us recomanem que no el cerqueu a Google, sinó que utilitzeu l'Eina de previsualització i diagnosi d'anuncis de Google Ads, que ofereix una manera senzilla de previsualitzar-lo i d'identificar les paraules clau que fan que es mostri, sense que les estadístiques de rendiment es vegin afectades.  Obteniu informació sobre com podeu trobar el vostre anunci a Google.

Podeu continuar amb els passos següents per assegurar-vos de rendibilitzar al màxim el vostre pressupost publicitari. Hem dissenyat una guia pas a pas perquè aquesta tasca sigui més fàcil i per ajudar-vos a crear una campanya eficaç que arribi arribar als clients adequats en el moment oportú.

SEGUIU LA GUIA