En definisjon av konverteringer

Konverteringer er handlinger som telles når noen har interaksjoner med annonsen din eller en gratis produktoppføring (brukeren kan f.eks. klikke på en tekstannonse eller spille av en videoannonse) og så gjør noe du har definert som lønnsomt for bedriften din. Dette kan være et kjøp på nettet eller et anrop til bedriften fra mobil.

Konverteringer måles per konverteringssporing. Du kan måle konverteringer via ulike sporingsprosesser alt etter hvilke interaksjoner brukerne har med annonsen eller gratisoppføringen. Konverteringer kan spores via ulike plattformer (f.eks. mobil eller datamaskin) og kan omfatte modellerte konverteringer. I modellerte konverteringer brukes data som ikke identifiserer enkeltbrukere, til å anslå hvor mange konverteringer Google ikke får registrert direkte. Dermed får du mer fullstendige rapporter om konverteringene dine.

Linker til beslektet innhold