Konvertering: definisjon

Konverteringer er handlinger som telles når brukerne har interaksjoner med annonsen eller den gratis produktoppføringen din (f.eks. klikker på en tekstannonse eller spiller av en videoannonse) og deretter utfører en handling du har definert som lønnsomt for bedriften din, for eksempel et kjøp på nettet eller et anrop til bedriften fra mobil.

Konverteringer måles ved hjelp av konverteringssporing. Du kan måle konverteringer via ulike sporingsprosesser alt etter hvilke interaksjoner brukerne har med annonsen eller gratisoppføringen din. Konverteringer kan måles via ulike plattformer (f.eks. mobil eller datamaskin) og kan omfatte modellerte konverteringer. Modellerte konverteringer er basert på aggregerte og anonymiserte data som brukes til å anslå konverteringer Google ikke er i stand til å observere direkte. Dermed får du mer fullstendige rapporter om konverteringene dine.

Linker til beslektet innhold