Konversion määritelmä

Konversio lasketaan, kun käyttäjä reagoi mainokseesi tai ilmaiseen tuotelistaukseesi (esim. klikkaamalla tekstimainostasi tai katsomalla videomainoksesi) ja tekee sen jälkeen jotakin, jonka olet määrittänyt yrityksesi kannalta arvokkaaksi. Arvokasta toimintaa voivat olla esimerkiksi verkko-ostokset tai matkapuhelimella yritykseesi soitetut puhelut.

Konversioita mitataan konversioseurannalla. Voit käyttää erilaisia konversioiden seurantatapoja riippuen siitä, mitä käyttäjä tekee mainokseesi tai ilmaiseen listaukseesi reagoituaan. Konversioita voi seurata eri alustoilta (kuten mobiililaitteet ja tietokoneet), ja ne saattavat sisältää mallinnettuja konversioita. Mallinnetut konversiot ovat anonymisoituun koostedataan pohjautuvia arvioita niistä konversioista, joita Google ei voi havaita suoraan. Mallinnettujen konversioiden ansiosta voit saada kattavamman raportin konversioistasi.