Konversion määritelmä

Konversio lasketaan, kun käyttäjä reagoi mainokseesi (esim. klikkaamalla tekstimainostasi tai katsomalla Videomainoksesi) ja tekee sen jälkeen jotakin, jonka olet määrittänyt yrityksesi kannalta arvokkaaksi. Arvokasta toimintaa voivat olla esimerkiksi verkko-ostokset tai matkapuhelimella yritykseesi soitetut puhelut.

Konversioita mitataan konversioseurannalla. Voit käyttää erilaisia konversioiden seurantatapoja riippuen siitä, mitä käyttäjä tekee mainokseesi reagoituaan. Konversioita seurataan eri käyttöympäristöissä (esim. mobiililaitteilla ja tietokoneilla), ja ne saattavat sisältää mallinnettuja konversioita. Mallinnetut konversiot ovat anonymisoituun koostedataan pohjautuvia arvioita niistä konversioista, joita Google ei voi havaita suoraan. Mallinnettujen konversioiden ansiosta voit saada kattavamman raportin konversioistasi.

Lue lisää