Konvertering: Definition

En handling, der tælles, når en bruger interagerer med din annonce eller gratis produktfortegnelse (f.eks. klikker på en tekstannonce eller ser en videoannonce) og derefter foretager en handling, som du har defineret som værdifuld for din virksomhed, f.eks. et onlinekøb eller et opkald til din virksomhed fra en mobiltelefon.

Konverteringer måles med konverteringssporing. Du kan bruge forskellige sporingsprocesser til at måle konverteringer, alt efter hvilken handling en person foretager, når vedkommende interagerer med din annonce eller gratis fortegnelse. Konverteringer kan spores på forskellige platforme (f.eks. mobilenheder eller computere) og kan omfatte modellerede konverteringer. Modellerede konverteringer bruger samlede og anonymiserede data til at estimere konverteringer, som Google ikke kan observere direkte. Dette kan give en mere komplet rapport over dine konverteringer.