Konvertering: Definition

En handling, der tælles, når en bruger interagerer med din annonce (f.eks. klikker på en tekstannonce eller ser en videoannonce) og derefter foretager en handling, som du har defineret som værdifuld for din virksomhed, f.eks. et onlinekøb eller et opkald til din virksomhed fra en mobiltelefon.

Konverteringer måles med konverteringssporing. Du kan bruge forskellige sporingsprocesser til at måle konverteringer afhængigt af den handling, som brugerne foretager, når de interagerer med din annonce. Konverteringer kan spores på forskellige enheder (f.eks. mobilenheder, computere) og kan omfatte modellerede konverteringer. Modellerede konverteringer bruger samlede og anonymiserede data til at estimere konverteringer, som Google ikke kan observere direkte. Dette kan give en mere komplet rapport over dine konverteringer.

Få flere oplysninger