Conversió: definició

Acció que es compta quan algú interacciona amb un anunci o una fitxa de producte gratuïta (per exemple, quan fa clic en un anunci de text o quan mira un anunci de vídeo) i, tot seguit, fa una acció que heu definit com a valuosa per a la vostra empresa, com ara una compra en línia o una trucada a l'empresa des d'un telèfon mòbil.

Les conversions es mesuren amb el seguiment de conversions. Podeu utilitzar diferents processos de seguiment per mesurar les conversions en funció de l’acció que algú faci en interaccionar amb el vostre anunci o la vostra fitxa gratuïta. Es pot fer un seguiment de les conversions en diverses superfícies (com ara mòbils o ordinadors). Aquest seguiment pot incloure conversions basades en patrons, que utilitzen dades que no identifiquen usuaris concrets per fer una estimació de les conversions que Google no pot observar directament. Això permet generar un informe més complet de les conversions.