Om annoncer i appkampagner

Appkampagner kører annoncer på tværs af Google Søgenetværket og Displaynetværket, herunder Google Play, samt i andre apps og på YouTube. Disse kampagner genererer dine annoncer ud fra appens fortegnelse i Google Play Butik, et par uafhængige linjer tekst og et valgfrit link til en YouTube-video. Google Ads kan blande og kombinere disse separate aktiver for at oprette annoncer for din app og optimere annoncen for at opnå appinstallationer. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en appkampagne.

Er du klar til at annoncere for din app? Klik her for at få 450 DKK, når du har brugt 200 DKK på appkampagner.

Sådan bruger du tekst i din annonce

Det vigtigste, som du skal være opmærksom på ved disse annoncer, er, at alle dine indtastede tekstlinjer skal kunne vises i vilkårlig rækkefølge både sammen med den øvrige tekst, alene eller slet ikke. Disse linjer skal ligeledes være på under 25 tegn. Her er et eksempel:

Yes checkmark Uafhængig rækkefølge Afhængig rækkefølge
  • Idé 1: Kom i gang med at spille
  • Idé 2: Tilmeld dig vores app

ELLER

• Idé 1: Tilmeld dig vores app
  • Idé 2: Kom i gang med at spille
  • Idé 1: Hent den nyeste version
  • Idé 2: af markedets bedste spil

ELLER

• Idé 1: Af markedets bedste spil
  • Idé 2: Hent den nyeste version

Her kan dine annoncer blive vist

Appkampagner bruger automatisk målretning, så det er ikke nødvendigt at vælge søgeord eller placeringer for at angive, hvor dine annoncer skal vises. Google Ads optimerer antallet af installationer, du får fra dine annoncer, ved at søge efter de højest mulige placeringer for dine annoncer baseret på appens fortegnelse i appbutikken.

Sådan bruges aktiver til at oprette annoncer

Appkampagner kører annoncer i forskellige formater på forskellige netværk. Disse kampagner foretager tilpasningen for dig ved at tage dine individuelle aktiver og kombinere dem for at oprette en fuld annonce. Indhold, du angiver, kan blive droppet, beskåret eller ændret under annoncevisningsprocessen. Hvis du ikke tilføjer din egen video, kan der laves en til dig. I nogle tilfælde vises en interaktivt forhåndsvisning eller oplevelse fra din app. Dette sikrer, at brugerne får en god oplevelse med din annonce, uanset hvor og hvornår de ser den.

Ekskluderingsindstillinger

Når du vælger at promovere din app med Google, skal du være opmærksom på, at din app kan blive vist i alle disse annonceformater og på alle disse netværk. Appkampagner tager højde for dine kontoindstillinger hvad angår eventuelle ekskluderinger, du angiver for websider og apps. Få flere oplysninger om, hvordan du kan ekskludere websider og apps.

Ting, du skal være opmærksom på

• Dine annoncer oversættes ikke. Sørg for, at din målretning efter sprog matcher sproget i dine annoncer.
  • Da alle annoncer i en universal appkampagne genereres af Google Ads, kan du ikke se, hvor effektiv den enkelte annonce er. Dine annoncemetrics og din annonceeffektivitet vises i tabellen på siden "Kampagner".
  • Det er ikke nødvendigt at oprette annoncegrupper, da hele din kampagne anses for at være en annoncegruppe.
  • Husk at oprette en særskilt appkampagne til hver enkelt app, du promoverer.