Recursos i anuncis a les campanyes d'aplicacions

Les campanyes d'aplicacions publiquen anuncis a la Xarxa de Cerca i a la Xarxa de Display de Google, incloent-hi la Cerca de Google, Google Play, Discover, YouTube, i a altres aplicacions. Els anunciants han de proporcionar recursos de text, d'imatge, de vídeo i, si escau, HTML5. Google Ads pot combinar aquests recursos separats i cercar-hi coincidències per compilar anuncis per a la vostra aplicació i optimitzar-los segons els vostres objectius. Informació sobre com podeu crear una campanya d'aplicacions

Com es pot utilitzar text a l'anunci

En aquests anuncis, el més important que cal tenir en compte és que cada línia de text que introduïu ha de tenir sentit per si sola i també en combinació amb la resta del text. Hi ha dos tipus de recursos de text: els títols (30 caràcters com a màxim) i les descripcions (90 caràcters com a màxim). Per exemple:

Recurs de text correcte Recurs de text incorrecte

Títol (30 caràcters com a màxim): Baixeu-lo ara

Descripció (90 caràcters com a màxim): Obteniu ofertes exclusives per a les compres intrajoc

(S'ha superat el nombre màxim de caràcters)

Títol: Baixeu-lo ara i obteniu ofertes exclusives per a les compres intrajoc

Descripció: Si baixeu el joc ara, podreu gaudir d'ofertes molt interessants sense cap cost addicional quan feu compres intrajoc

(Frases incompletes)

Títol: Baixeu-lo ara i obteniu

Descripció: La primera comanda és gratuïta si la feu en els 7 primers

On es poden mostrar els anuncis

Les campanyes d'aplicacions fan servir la segmentació automàtica, i per tant no cal que seleccioneu paraules clau ni emplaçaments per designar on voleu que es mostrin els anuncis. Google Ads optimitza el nombre d'instal·lacions o altres tipus de conversions que obtindreu dels anuncis identificant els emplaçaments amb més potencial per als anuncis, a partir de la informació de la fitxa de l'aplicació a l'App Store.

Com s'utilitzen els recursos per crear anuncis

Les campanyes d'aplicacions publiquen anuncis en diversos formats i en diferents xarxes. Aquestes campanyes es personalitzen automàticament combinant els recursos que heu proporcionat per crear un anunci complet. Poden provenir del contingut que proporcioneu o del que es recuperi automàticament de Play Store, de l'App Store o del vostre lloc web (limitat a pàgines amb enllaços universals o d'aplicació que dirigeixin a la vostra aplicació). Tanmateix, pot ser que el contingut que faciliteu no s'utilitzi, es retalli o es modifiqui durant el procés de difusió d'anuncis. Si no afegiu cap vídeo propi, pot ser que se'n generi un automàticament a partir dels recursos i la informació sobre la vostra aplicació que es trobin a l'App Store o a Google Play. D'aquesta manera, s'ofereix als usuaris una experiència òptima a l'anunci, independentment del lloc o el moment en què el vegin.

Configuració d'exclusions

En promocionar la vostra aplicació amb Google, enteneu que els anuncis per a la vostra aplicació es poden mostrar en qualsevol d'aquests formats i d'aquestes xarxes, i que poden incloure contingut addicional al que heu proporcionat. Les campanyes d'aplicacions respecten la configuració del compte pel que fa a les exclusions que heu establert per a les pàgines web i aplicacions. Informació sobre com es poden excloure pàgines web i vídeos concrets

Aspectes que cal tenir en compte

• Els anuncis no es tradueixen. Per tant, assegureu-vos que la segmentació per idioma coincideixi amb l'idioma que s'utilitza als anuncis.
  • Com que tots els anuncis d'una campanya d'aplicacions els genera Google Ads, no teniu accés al rendiment de cadascun de forma individual, però podeu consultar les mètriques i el rendiment al nivell dels recursos a la taula de la pàgina "Campanyes".
  • Assegureu-vos de crear una campanya d'aplicacions per a cada aplicació que promocioneu.