Lite data: definisjon

Hvis det vises en advarsel om «lite data» eller «begrensede data» for diagrammer eller statistikk, kan det hende at det ikke finnes nok data til å gi et nøyaktig bilde av resultatene dine over tid.

• I Google Ads vises det bare resultater eller statistikk på grunnlag av dataene i datoperioden du har valgt. Hvis «lite data»-ikonet vises for diagrammer eller rapporter, kan det hende de inneholder mindre informasjon enn de kommer til å gjøre når annonsene dine har akkumulert flere visninger, klikk, konverteringer eller annen statistikk.
  • Husk at dersom annonsene dine har kjørt i en kort periode, kan resultatene fort endre seg neste gang noen klikker på en av annonsene dine eller konverterer på nettstedet ditt.
  • Du bør se på data for en lengre datoperiode før du foretar deg noe basert på diagrammer eller kurver som bygger på begrenset informasjon. Med mer informasjon får du et mer helhetlig bilde av resultatene du har oppnådd med annonsene dine og målrettingen din.

Finn ut mer om rapportering i Google Ads