Vähän dataa ‑varoituksen määritelmä

Jos kaavioissa tai tilastoissa näkyy varoitus "Vähän dataa" tai "Tietoja rajoitetusti", tulokset eivät välttämättä anna oikeaa kuvaa mainontasi pitkäaikaisesta kehityksestä.

• Google Ads näyttää tuloksia ja käyttötietoja vain sellaisen datan perusteella, joka on peräisin valitsemaltasi ajanjaksolta. Jos kaaviossa tai raportissa näkyy Vähän dataa ‑kuvake, mainoksille ei välttämättä ole ehtinyt kertyä tarpeeksi impressioita, klikkauksia, konversioita tai muita tietoja, jotta tilastoista olisi sinulle hyötyä.
  • Jos mainosten näyttäminen on vasta hiljattain aloitettu, kehitystä kuvaavat tulokset voivat helposti muuttua, kun joku seuraavan kerran on vuorovaikutuksessa mainostesi kanssa tai konvertoi verkkosivustollasi.
  • Sinun kannattaa tarkastella pidemmän ajanjakson tietoja sen sijaan, että ryhdyt toimeen niukkoihin tietoihin perustuvien kaavioiden pohjalta. Kun tietoja on tarpeeksi, saat todenmukaisemman kuvan mainostesi ja kohdistuksesi tehokkuudesta.

Lisätietoja raporttien käyttämisestä Google Adsissa