Om Google Ads

Hvis du ønsker å nå ut til nye kunder på nettet, kan det være lurt å annonsere med Google Ads.

Når du annonserer med Google Ads, investerer du i bedriften din. Gjør deg kjent med hvordan Google Ads fungerer, og hvordan denne investeringen kan bidra til økt omsetning for bedriften din – innenfor et budsjett du selv angir.

Finn ut mer ved å velge et av emnene nedenfor.

Fordeler med Google Ads

Slik fungerer Google Ads

Dette kan du forvente deg

Når du er klar, kan du registrere deg for en Google Ads-konto og følge denne veiledningen.

REGISTRER DEG