Om opkaldsannoncer

Opkaldsannoncer er beregnet til at tilskynde folk til at ringe til din virksomhed, og de vises kun på enheder, der kan foretages opkald fra. Når en potentiel kunde klikker på din annonce, placerer annoncen et opkald til dig fra deres enhed.

Før du begynder

Opkaldsannoncer kan bruge samme telefonnumre, som du måske allerede bruger til dine opkaldsudvidelser. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du viser telefonnumre i dine annoncer, under Om opkaldsudvidelser

Sådan debiteres du

Klik på opkaldstasten eller overskriften opkræves ved pris pr. klik (CPC, cost-per-click) baseret på det bud, du har angivet på din konto.

Sådan fungerer det

Opkaldsrapportering – som kun er tilgængelig på Søgenetværket – bruger Google-viderestillingsnumre (GFN'er, Google forwarding numbers) til at måle effektiviteten af din opkaldsudvidelse eller opkaldsannonce. Når du aktiverer opkaldsrapportering, tildeler vi din annonce et Google-viderestillingsnummer. På den måde kan du se detaljer om dine opkald og tælle dem som konverteringer.

Sådan fungerer en opkaldsannonce:

1. Din annonce vinder en auktion og vises på Søgenetværket.
  2. En person trykker på annoncen.
  3. Opkaldsfunktionen på vedkommendes mobiltelefon åbnes med telefonnummeret angivet (enten dit eget nummer eller et Google-viderestillingsnummer, afhængigt af dine indstillinger).
  4. Personen trykker på opkaldsknappen for at foretage opkaldet.

Opkald via et Google-viderestillingsnummer bør blive talt med som et telefonopkald i dine rapporter. Opkald, hvor varigheden opfylder det minimumskrav, der er indstillet på din konto for en konvertering, rapporteres som en konvertering med den dato, hvor annoncen blev vist. Hvis f.eks. en person får vist din annonce den 5. august og skriver Google-viderestillingsnummeret ned, men ikke ringer før den 10. august og har en samtale på to minutter med din virksomhed, vil du få et telefonopkald rapporteret den 10. august og en opkaldskonvertering rapporteret den 5. august, fordi opkaldet opfyldte dit krav på over 30 sekunder.

Du skal angive følgende oplysninger, når du opretter dine annoncer:

• To overskrifter (valgfri, anbefales dog)
  • Navnet på din virksomhed
  • Dit telefonnummer
  • To linjer med beskrivende tekst
  • En annonceret webadresse
  • En valgfri bekræftelseswebadresse, som er webadressen på en webside, der viser din virksomheds telefonnummer

Disse felter kan vises, når din annonce vises på mobilenheder. Nogle af dem kan dog være skjult for at udnytte skærmpladsen bedst muligt på disse enheder.

Udvalgte udvidelser, herunder adresseudvidelserudvidelser med websiteinfo og infoudvidelser, kan også vises sammen med din opkaldsannonce. Udvidelser føjer flere oplysninger til din annonce og kan give din annonce større synlighed og mulighed for eksponering på søgeresultatsiden. Klik på adresseudvidelser sender besøgende til siden for dit sted. Der er ingen omkostninger ved at tilføje udvidelser, og det anbefales, at du tilføjer alle udvidelser, som er relevante for din virksomhed. Klik på din annonce (herunder din udvidelse) debiteres som normalt. Du kan få flere oplysninger om udvidelser under Om udvidelser.

Opkaldsannoncer starter opkald direkte til din virksomhed i stedet for at sende kunderne til landingssiden på dit website. Når du indtaster bekræftelseswebadressen, som kan være adressen på landingssiden for din virksomhed, er det kun for at bekræfte din annonce og dit telefonnummer. Den vises ikke direkte i din annonce. Hvis du vil oprette annoncer, hvor potentielle kunder både kan ringe dig op med et klik og klikke sig videre til dit website, skal du oprette en standardtekstannonce og anvende opkaldsudvidelser.

Opkaldsannoncer er kun tilgængelige for kampagner på Søgenetværket.

Information Eksempelannonce Tegnbegrænsning for de fleste sprog Tegnbegrænsning for dobbeltbreddesprog*
Overskrift 1 (valgfri) Overskrift 1 30 tegn 15 tegn
Overskrift 2 (valgfri) Overskrift 2 30 tegn 15 tegn
Virksomhedsnavn Virksomhedsnavn 25 tegn 12 tegn
Telefonnummer Ring på: 86 12 34 56 ingen ingen
Beskrivelseslinje 1 Beskrivelseslinje 1 90 tegn 45 tegn
Beskrivelseslinje 2 (valgfri) Beskrivelseslinje 2 90 tegn 45 tegn
Annonceret webadresse (valgfrit) www.eksempel.dk 35 tegn 17 tegn
Bekræftelseswebadresse www.eksempel.dk/kontakt Ingen Ingen

* Dobbeltbreddesprog er sprog, der bruger tegn med dobbelt bredde, f.eks. kinesisk, japansk og koreansk.