Om opkaldsannoncer

Opkaldsannoncer er beregnet til at tilskynde folk til at ringe til din virksomhed, og de vises kun på enheder, der kan foretages opkald fra. Når en potentiel kunde klikker på din annonce, placerer annoncen et opkald til dig fra deres enhed.

Før du begynder

Opkaldsannoncer kan bruge de samme telefonnumre, som du måske allerede bruger til dine opkaldsudvidelser. Se, hvordan du viser telefonnumre i dine annoncer, under Om opkaldsudvidelser.

Sådan fungerer det

Opkaldsrapportering – som kun er tilgængelig på Søgenetværket – bruger Google-viderestillingsnumre (GFN'er, Google forwarding numbers) til at måle effektiviteten af din opkaldsudvidelse eller opkaldsannonce. Når du aktiverer opkaldsrapportering, tildeler vi din annonce et Google-viderestillingsnummer. På den måde kan du se oplysningerne om dine opkald og tælle dem som konverteringer.

Sådan fungerer opkaldsannoncer

1. Din annonce vinder en auktion og vises på Søgenetværket.
  2. En person trykker på annoncen.
  3. Opkaldsfunktionen på vedkommendes mobiltelefon åbnes med telefonnummeret angivet (enten dit eget nummer eller et Google-viderestillingsnummer, afhængigt af dine indstillinger).
  4. Personen trykker på opkaldsknappen for at foretage opkaldet.

Opkald via et Google-viderestillingsnummer bør blive talt med som et telefonopkald i dine rapporter. Opkald, hvor varigheden opfylder det minimumskrav, der er indstillet på din konto for en konvertering, rapporteres som en konvertering med den dato, hvor annoncen blev vist. Hvis f.eks. en person får vist din annonce den 5. august og skriver Google-viderestillingsnummeret ned, men ikke ringer før den 10. august og har en samtale på to minutter med din virksomhed, vil du få et telefonopkald rapporteret den 10. august og en opkaldskonvertering rapporteret den 5. august, fordi opkaldet opfyldte dit krav på over 30 sekunder.

Du skal angive følgende oplysninger, når du opretter dine annoncer:

• To overskrifter (valgfri, anbefales dog)
  • Navnet på din virksomhed
  • Dit telefonnummer
  • To linjer med beskrivende tekst
  • En visningssti (valgfrit)
  • En endelig webadresse (valgfrit, men anbefales. Hvis den angives, vises der et brugerorienteret link til websiden)
  • En bekræftelseswebadresse, som er webadressen på en webside, der viser din virksomheds telefonnummer

Disse felter kan vises, når din annonce vises på mobilenheder. Nogle af dem kan dog være skjult for at udnytte skærmpladsen bedst muligt på disse enheder.

Udvalgte udvidelser, herunder adresseudvidelserudvidelser med websiteinfo og infoudvidelser, kan også vises sammen med din annonce. Udvidelser føjer flere oplysninger til din annonce og kan give din annonce større synlighed og bedre annonceposition på søgeresultatsiden. Klik på adresseudvidelser sender besøgende til siden for dit sted. Der er ingen omkostninger ved at tilføje udvidelser, og det anbefales, at du tilføjer alle udvidelser, som er relevante for din virksomhed. Klik på din annonce (herunder din udvidelse) debiteres som normalt. Du kan få flere oplysninger om udvidelser under Om udvidelser.

Overskriftsklik på opkaldsannoncer starter opkald direkte til din virksomhed i stedet for at sende kunderne til landingssiden på dit website. Når du angiver bekræftelseswebadressen, som kan være adressen på landingssiden for din virksomhed, er det kun for at bekræfte din annonce og dit telefonnummer. Den vises ikke direkte i din annonce. Hvis du vil oprette annoncer, hvor potentielle kunder både kan ringe dig op med et klik og klikke sig videre til dit website, skal du angive en endelig webadresse. Derved føjes der et sekundært link til din opkaldsannonce, som fører brugerne til den landingsside, du har angivet.

Om den endelige webadresse

Selvom opkaldsannoncer fokuserer på at starte opkald direkte til din virksomhed, har du også mulighed for at angive en endelig webadresse, som føjer et sekundært brugerorienteret link til din webside.

Hvornår vises linket "Besøg website"?

Selvom du tilføjer en endelig webadresse, er det ingen garanti for, at den vises hele tiden sammen med din annonce. Linket "Besøg website" vises sammen med din annonce, når:

• Linket "Besøg website" forventes at forbedre din effektivitet.
  • Din annonces position og annoncerangering er tilstrækkeligt høj til, at udvidelserne kan blive vist. Google Ads kræver en minimumannoncerangering for at vise linket "Besøg website".

Opkaldsannoncer er kun tilgængelige for kampagner på Søgenetværket.

Oplysninger Eksempelannonce Tegnbegrænsning for de fleste sprog Tegnbegrænsning for dobbeltbreddesprog*
Overskrift 1 (valgfri) Overskrift 1 30 tegn 15 tegn
Overskrift 2 (valgfri) Overskrift 2 30 tegn 15 tegn
Virksomhedsnavn Virksomhedsnavn 25 tegn 12 tegn
Telefonnummer Ring på: 86 12 34 56 ingen ingen
Beskrivelseslinje 1 Beskrivelseslinje 1 90 tegn 45 tegn
Beskrivelseslinje 2 (valgfri) Beskrivelseslinje 2 90 tegn 45 tegn
Visningssti (2)

www.eksempel.dk

Bemærk! Den viste sti udfyldes med det domæne, der bruges i enten den endelige webadresse eller bekræftelseswebadressen, afhængigt af hvad der er angivet i annoncematerialet.
15 tegn 7 tegn
Bekræftelseswebadresse www.eksempel.dk/kontakt Ingen Ingen

* Dobbeltbreddesprog er sprog, der bruger tegn med dobbelt bredde, f.eks. kinesisk, japansk og koreansk.