Om tekstannoncer på Displaynetværket

Opret tekstannoncer for at nå ud til personer med budskaber, der er nemme at redigere, når de browser på websites eller bruger apps. Du kan køre nye tekstannoncer ved at oprette enten responsive annoncer eller udvidede tekstannoncer. Denne artikel giver dig et overblik over de typer af tekstannoncer, der kan vises på Displatnetværket, og du kan derudover læse, hvordan du kan forbedre tekstannoncer ved hjælp af formatering og sågar billeder.

Typer af annoncer

Responsive annoncer

Responsive annoncer kan vises i flere forskellige formater, inklusive tekstannoncer. De tilpasser sig problemfrit millioner af mulige placeringer og omdannes automatisk fra tekstannoncer til billedannoncer, så de passer ind på de forskellige annoncepladser.

Responsive annoncer er en nem måde at træde ind i verdenen af billedannoncer på. Med responsive annoncer har du mulighed for at scanne dit website for billeder, bruge vores gratis samling af billeder eller uploade billeder fra din egen computer.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter responsive annoncer for Dsiplaynetværket.

Udvidede tekstannoncer

Udvidede tekstannoncer (ETAs, Expanded text ads), som er den næste generation af Googles tekstannoncer, kan vises i et andet format på Displaynetværket end på Søgenetværket. For at gøre dem endnu mere effektive kan udvidede tekstannoncer f.eks. have et andet layout i beskrivelseslinjer. De kan også vises i native-formater eller billedformater (du kan få nærmere oplysninger i nedenstående sektioner). Når du opretter en udvidet tekstannonce til Displaynetværket, viser eksemplet derfor ikke det, som kunderne rent faktisk ser.

Få flere oplysninger om udvidede tekstannoncer, herunder hvordan du skelner mellem standardtekstannoncer og udvidede tekstannoncer.

Standardtekstannoncer

Du kan ikke længere oprette og redigere standardtekstannoncer på Displaynetværket. Allerede oprettede standardtekstannoncer på Displaynetværket vises dog stadig. I stedet for at redigere standardtekstannoncer skal du fjerne dem og oprette responsive annoncer. Det er en bedre metode til at nå ud til folk på Displaynetværket, da disse annoncer automatisk tilpasses til de mange millioner apps og websites, hvor de kan blive vist.

Dine allerede oprettede standardtekstannoncer kan blive vist i native-formater eller billedformater (du kan få nærmere oplysninger nedenfor).

Dynamiske tekstannoncer

Tekstannoncer i remarketingkampagner, der er linket til Google Merchant Center-produktdata, opgraderes muligvis automatisk til dynamiske annoncer.

Sådan fravælger du visning af dynamiske annoncer i kampagnen:

I den forrige AdWords-oplevelse:

Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet "Brug dynamiske annoncer" på fanen "Indstillinger" for din kampagne. Der vises ikke længere dynamiske annoncer i kampagner, som dette afkrydsningsfelt ikke er markeret for.

I den nye Google Ads-oplevelse:

• Klik på Displaykampagner i navigationspanelet.
  • Klik på din kampagne.
  • Klik på Indstillinger og derefter på Yderligere indstillinger.
  • Klik på Dynamiske annoncer, og fjern markeringen af afkrydsningsfeltet.

Visuelle formater

For at gøre dem endnu mere effektive vises tekstannoncer på Displaynetværket muligvis automatisk i mere visuelle formater. Her er to generelle kategorier af disse formater:

Native-formater

Denne tekstannoncetype integreres i designet og indholdet på en udgivers website. Tekstannoncer på Displaynetværket kan køre som native-annoncer, som justerer deres skrifttyper, deres farver og deres design efter de websites, de vises på.

Din tekst forkortes muligvis også i native-formater. Hvis dine udvidede tekstannoncer eller dine standardtekstannoncer kræver hele den beskrivende tekst, kan du fravælge visning af native-annoncer ved at udfylde afmeldingsformularen. Anmodninger behandles typisk inden for en uges tid.

Billedformater

For at gøre dine tekstannoncer mere effektive forsyner vi dem muligvis med det logo, du bruger på din Google+ eller Google Ads-konto, eller med billeder fra andre tredjepartskilder. Hvis du har et favikon på dit website, føjer Google Ads muligvis dette til din tekstannonce ved siden af den synlige webadresse.

Du kan fravælge visning af billeder sammen med dine udvidede tekstannoncer eller dine standardtekstannoncer ved at udfylde formularen til fravalg. Anmodninger behandles typisk inden for en uges tid.