Maksimer antallet klikk: definisjon

Med budstrategien «Maksimer antall klikk» blir budene dine angitt automatisk i AdWords-systemet for at du skal få så mange klikk som mulig innenfor budsjettet ditt.

• «Maksimer antall klikk» er den enkleste metoden for å by på klikk. Du angir ganske enkelt et budsjett, og så gjør Google Ads-systemet resten. Du trenger ikke oppgi bestemte budbeløp for annonsegrupper, søkeord eller plasseringer.
  • Med «Maksimer antall klikk» angir du et dagsbudsjett. Deretter angir Google Ads-systemet automatisk de høyeste budene dine for kostnad per klikk (CPC) på dine vegne for at du skal kunne oppnå flest mulig klikk innenfor det aktuelle budsjettet.
  • Hvis du vil ha mer kontroll, kan du også angi budgrenser for å forhindre at bud som overstiger dette beløpet, blir angitt i systemet. Når du angir en budgrense, får du bedre kontroll. En konsekvens kan imidlertid være at annonseplasseringen din og antallet annonseklikk begrenses.
  • Hvis du ønsker å bruke et annet budbeløp enn det som blir foreslått, bytter du ganske enkelt til manuell CPC-budgivning. Da får du full kontroll over budgivningen.
  • «Maksimer antall klikk» er ikke tilgjengelig for følgende:
    • Kampanjer i Displaynettverket med markedsføringsmålet «Engasjerer seg i innholdet», eller appkampanjer.
    • Budjusteringer basert på dag og tidspunkt.
  • Maksimer antallet klikk ble tidligere kalt «Automatisk budgivning».