Maksimer antall klikk: definisjon

Med budstrategien «Maksimer antall klikk» blir budene dine angitt automatisk for at du skal oppnå så mange klikk som mulig innenfor budsjettet ditt.

• «Maksimer antall klikk» er den enkleste metoden for å by på klikk. Du angir bare et budsjett, så tar Google Ads seg av resten. Du trenger ikke oppgi spesifikke budbeløp for annonsegrupper, søkeord eller plasseringer.
  • Med «Maksimer antall klikk» angir du et gjennomsnittlig dagsbudsjett. Deretter angir Google Ads-systemet de høyeste budene dine for kostnad per klikk (CPC) på dine vegne for at du skal kunne oppnå flest mulig klikk innenfor dette budsjettet.
  • For å få bedre kontroll kan du også angi budgrenser for å forhindre at det blir angitt bud som overstiger dette beløpet. Vær oppmerksom på at annonseplasseringen din og antallet annonseklikk kan begrenses hvis du angir budgrenser.
  • Hvis du ikke er fornøyd med budene som blir foreslått, kan du når som helst bytte til manuell CPC-budgivning. Da angir du selv budbeløpene, slik at du har full kontroll over budgivningen.
  • «Maksimer antall klikk» er ikke tilgjengelig for
    • kampanjer i Displaynettverket der markedsføringsmålet er interaksjon med innholdet, eller appkampanjer
    • Budjusteringer basert på dag og tidspunkt.
  • Maksimer antallet klikk ble tidligere kalt «Automatisk budgivning».