Maksimer antallet klikk: definisjon

Med budstrategien Maksimer antallet klikk blir budene dine angitt automatisk i Google Ads-systemet for at du skal få så mange klikk som mulig innenfor budsjettet ditt.

• Maksimer antallet klikk er den enkleste metoden for å by på klikk. Du angir ganske enkelt et budsjett, og så gjør Google Ads-systemet resten. Du trenger ikke oppgi bestemte budbeløp for annonsegrupper, søkeord eller plasseringer.
  • Med Maksimer antallet klikk angir du en målverdi for dagsbudsjettet. Deretter justeres de høyeste budene dine for kostnad per klikk (CPC) automatisk i Google Ads-systemet, slik at du skal oppnå flest mulig klikk innenfor dette budsjettet.
  • For å få mer kontroll, kan du også angi budgrenser for å forhindre at bud som overstiger dette beløpet, blir angitt i systemet. Når du angir en budgrense, får du bedre kontroll. En konsekvens kan imidlertid være at annonseplasseringen din og antallet annonseklikk begrenses.
  • Hvis du ønsker å bruke et annet budbeløp enn det som blir foreslått, bytter du ganske enkelt til manuell CPC-budgivning. Da får du full kontroll over budgivningen.
  • Maksimer antallet klikk er ikke tilgjengelig med følgende:
    • «Displaynettverk»-kampanjer med markedsføringsmålene «Engasjerer seg i innholdet» eller «Appkampanjer»
    • Budjusteringer basert på dag og tidspunkt
  • Maksimer antallet klikk ble tidligere kalt «Automatisk budgivning».