Maksimoi klikkaukset -strategian määritelmä

Maksimoi klikkaukset -hintatarjousstrategiassa hintatarjouksesi määritetään automaattisesti siten, että saat budjetillasi mahdollisimman paljon klikkauksia.

• Maksimoi klikkaukset -strategia on yksinkertaisin tapa määrittää hintatarjouksia klikkauksille. Sinä määrität budjetin, ja Google Ads tekee loput. Mainosryhmille, avainsanoille tai sijoitteluille ei tarvitse valita erillisiä hintatarjoussummia.
  • Maksimoi klikkaukset -strategiassa määrität tavoitepäiväbudjetin, minkä jälkeen Google Ads -järjestelmä määrittää korkeimmat klikkauskohtaiset hintatarjouksesi automaattisesti puolestasi siten, että saat budjetillasi mahdollisimman paljon klikkauksia.
  • Jos haluat parantaa hintatarjousten hallintaa ja estää niitä ylittämästä määrittämääsi summaa, voit asettaa hintatarjousrajoja. Vaikka hintatarjousrajan määrittäminen voi tarjota paremman hallinnan, se voi myös rajoittaa mainoksen sijaintia tai mainoksen saamien klikkausten määrää.
  • Jos et pidä hintatarjousehdotuksista, voit siirtyä helposti käyttämään manuaalisia hintatarjouksia. Tällöin voit määrittää hintatarjoussummat itse täysin vapaasti.
  • Maksimoi klikkaukset ‑strategia ei ole käytettävissä
    • Display-verkoston kampanjoissa, joiden markkinointitavoitteeksi on määritetty käyttäjien aktivoiminen sisällön avulla tai Sovelluskampanjat
    • päivään ja kellonaikaan perustuvissa hintatarjouksen muokkauksissa.
  • Maksimoi klikkaukset -strategiaa kutsuttiin aiemmin automaattiseksi hintatarjousstrategiaksi.