Klikkausmäärän maksimointistrategian määritelmä

Klikkausmäärän maksimointi on automaattinen hintatarjousstrategia, jossa hintatarjoukset asetetaan automaattisesti siten, että saat budjetillasi mahdollisimman paljon klikkauksia.

• Klikkausmäärän maksimointi on yksinkertaisin tapa tehdä hintatarjouksia klikkauksista: sinä valitset budjetin, ja Google Ads hoitaa loput. Sinun ei siis tarvitse valita tiettyjä hintatarjoussummia mainosryhmille, avainsanoille tai sijoitteluille.
  • Klikkausmäärän maksimointia käytettäessä valitset keskimääräisen päiväbudjetin ja Google Ads ‑järjestelmä asettaa puolestasi korkeimmat klikkauskohtaiset hintatarjoukset. Tavoitteena on saada budjetillasi mahdollisimman paljon klikkauksia.
  • Jos haluat vaikuttaa hintatarjouksiin enemmän, voit lisätä hintatarjousrajoja ja estää näin hintatarjouksia ylittämästä tiettyä summaa. Vaikka hintatarjousrajan lisääminen parantaa hallittavuutta, se voi myös huonontaa mainoksen sijaintia ja vähentää mainoksen saamien klikkausten määrää.
  • Jos et pidä hintatarjousehdotuksista, voit siirtyä helposti manuaalisiin klikkauskohtaisiin hintatarjouksiin. Tällöin voit määrittää hintatarjoussummat itse täysin vapaasti.
  • Klikkausmäärän maksimointistrategia ei ole käytettävissä
    • Display-verkoston kampanjoissa, joiden markkinointitavoitteeksi on valittu käyttäjien aktivoiminen sisällön avulla, eikä Sovelluskampanjoissa
    • päivään ja kellonaikaan perustuvien hintatarjousmuokkausten kanssa.
  • Klikkausmäärän maksimointistrategiaa kutsuttiin aiemmin automaattiseksi hintatarjousstrategiaksi.