Maksimoi klikkaukset -strategian määritelmä

Maksimoi klikkaukset on automaattinen hintatarjousstrategia, jossa hintatarjoukset määritetään automaattisesti siten, että saat budjetillasi mahdollisimman paljon klikkauksia.

• Maksimoi klikkaukset on yksinkertaisin tapa tehdä hintatarjouksia klikkauksista: sinä määrität budjetin, ja Google Ads hoitaa loput. Sinun ei tarvitse valita tiettyjä hintatarjoussummia mainosryhmille, avainsanoille tai sijoitteluille.
  • Maksimoi klikkaukset ‑strategiaa käytettäessä sinä määrität päiväbudjetin ja Google Adsin järjestelmä määrittää automaattisesti puolestasi korkeimmat klikkauskohtaiset hintatarjoukset. Tavoitteena on saada budjetillasi mahdollisimman paljon klikkauksia.
  • Jos haluat vaikuttaa hintatarjouksiin enemmän, voit määrittää hintatarjousrajoja ja estää näin hintatarjouksia ylittämästä tiettyä summaa. Vaikka hintatarjousrajan määrittäminen voi tarjota paremman hallinnan, se voi myös rajoittaa mainoksen sijaintia tai mainoksen saamien klikkausten määrää.
  • Jos et pidä hintatarjousehdotuksista, voit siirtyä helposti käyttämään manuaalisia hintatarjouksia. Tällöin voit määrittää hintatarjoussummat itse täysin vapaasti.
  • Maksimoi klikkaukset ‑strategia ei ole käytettävissä
    • Display-kampanjoissa, joiden markkinointitavoitteeksi on valittu käyttäjien aktivoiminen sisällön avulla, eikä Sovelluskampanjoissa
    • päivään ja kellonaikaan perustuvien hintatarjouksen muokkausten kanssa.
  • Maksimoi klikkaukset -strategiaa kutsuttiin aiemmin automaattiseksi hintatarjousstrategiaksi.