Maksimér antal klik: Definition

En automatisk budstrategi, hvor der angives bud automatisk med det formål at sikre dig så mange klik som muligt inden for dit budget.

• "Maksimér antal klik" er den nemmeste metode til at byde på klik. Du fastsætter et budget, og så klarer Google Ads resten. Du behøver med andre ord ikke at vælge konkrete budbeløb for dine annoncegrupper, søgeord eller placeringer.
  • Med Maksimér antal klik angiver du et gennemsnitligt dagligt budget, hvorefter Google Ads-systemet automatisk justerer dine bud baseret på maksimumpris pr. klik (CPC, cost-per-click), så du opnår så mange klik som muligt inden for dit budget.
  • Du kan også angive budgrænser for at forhindre, at dine bud sættes over dette beløb for bedre styring. Hvis du angiver en budgrænse, kan den bruges til budgetstyring, men dette kan muligvis begrænse din annonceposition og antallet af klik på din annonce.
  • Hvis du ikke er tilfreds med budforslagene, kan du til enhver tid nemt skifte til brug af manuel CPC-budgivning, der giver dig fuld kontrol over angivelsen af budbeløbene.
  • Du kan ikke bruge "Maksimér antal klik" sammen med følgende:
    • Kampagner på Displaynetværket med marketingmålet "Engagerer sig i dit indhold" eller appkampagner.
    • Budjusteringer, der er baseret på ugedag og klokkeslæt.
  • "Maksimér antal klik" blev tidligere betegnet "Automatisk budgivning".