Utvikle bedriften din med Google Ads

Med annonsering på nettet kan du målrette annonsene dine mot ønsket kundetype og filtrere ut de du ikke anser som lønnsomme. Når du annonserer på nettet med Google Ads, kan du bruke forskjellige målrettingsmetoder for å nå ut til potensielle kunder akkurat når de søker etter produktene eller tjenestene dine.

Search advertising process

Nå markedsføringsmål

Dra nytte av ulike annonseformater og funksjoner for å tilpasse annonsene dine i henhold til bedriftens mål. Du kan for eksempel legge til en klikkbar «Ring»-knapp i annonsene dine for å få flere telefonanrop, eller bruke videoannonser for å markedsføre en merkevare. Følgende er vanlige markedsføringsmål som kan fungere for bedriften din:

• handlinger på nettstedet ditt
  • besøk i butikken din
  • anrop til bedriften din
  • installering av appen din

Målrett annonsene med søkeord

Når du viser annonser sammen med søkeresultater i Googles søkenettverk, velger du søkeord for å målrette annonsene dine mot personer som søker med relaterte termer. Du kan også velge å vise annonser på bestemte tider av døgnet og angi steder og språk.

Spesifiser hvem målgruppen din er

Når du annonser på nettsteder og i mobilapper der det vises Google-annonser (kalt Google Displaynettverk), og på YouTube, kan du være enda mer spesifikk ved å velge en aldersgruppe for personene du ønsker å nå ut til, hvilke typer nettsteder de besøker, samt hva de interesser seg for.

Du betaler bare når du oppnår resultater

Du velger selv hvor mye du ønsker å bruke, og du betaler bare når noen for eksempel klikker på en av tekstannonsene dine eller ser en av videoannonsene dine. Budene velger du basert på hva som er hensiktsmessig for bedriften din.

Mål resultatene du oppnår med annonsene dine

Du kan raskt finne ut hvor effektiv en annonse er, og du kan enkelt gjøre endringer for å forbedre resultatene.

Annonsér på flere plattformer

Få kontakt med kundene uansett hvor de befinner seg – via datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner og apper.

Se hvordan andre bedrifter har funnet nye kunder med Google Ads.

Registrer deg for en Google Ads-konto i dag, og følg denne veiledningen.

Registrer deg