Hvor på Google annonsene dine vises

Før bedriften din begynner å dra nytte av alle fordelene ved markedsføring på nettet, må du forstå forskjellen mellom betalt annonsering og organiske søkeresultater.

Tenk deg at noen søker på Google etter produkter eller tjenester relatert til bedriften din samtidig som bedriften annonserer med Google Ads, Googles plattform for nettannonsering.

• Del 1 kan inneholde annonser. Annonsene kan vises øverst eller nederst på Google-søkeresultatsiden, ved siden av eller under en «Annonser»-etikett. Annonser rangeres hovedsakelig basert på hvor relevante og nyttige de er for personens søk, budet ditt og noen andre faktorer.
  • Del 2 består av «organiske» søkeresultater. Dette er ubetalte linker til nettsteder med innhold som er direkte relatert til det som personen søkte etter. Jo mer relevant nettstedet er for søkeordet, desto høyere vises linken i listen. Det relaterte nettstedet kan vises her, men ikke annonsen din.

Finn ut mer om hvordan kunder kan finne bedriften din på Google.

Registrer deg for en Google Ads-konto i dag, og følg denne veiledningen.

Registrer deg