Mainostesi näkyminen Googlessa

Ennen kuin alat hyödyntää online-markkinointia liiketoimintasi edistämiseen, varmista, että ymmärrät maksullisen mainonnan ja maksuttomien hakutulosten eron.

Oletetaan, että käytät Google Ads -verkkomainontaa ja käyttäjä tekee Google-haun tuotteesta tai palvelusta, jollaisia yrityksesi tarjoaa.

• Osio 1 koostuu mainoksista. Mainokset voivat näkyä Google-hakutulossivun ylä- tai alaosassa Mainokset-tunnisteella merkittyinä. Mainosten sijoitus riippuu ensisijaisesti hintatarjouksestasi sekä siitä, miten osuvia ja hyödyllisiä mainokset ovat käyttäjän tekemän haun kannalta. Myös muutama muu tekijä vaikuttaa sijoitukseen.
  • Osio 2 koostuu maksuttomista hakutuloksista. Nämä ovat ilmaislinkkejä verkkosivustoille, joiden sisältö liittyy suoraan käyttäjän tekemään hakuun. Mitä osuvampi sivusto on hakutermin kannalta, sitä ylempänä linkki näkyy luettelossa. Aiheeseen liittyvä verkkosivustosi voi näkyä tässä osiossa, mutta mainoksesi ei.

Lue lisää siitä, miten asiakkaat voivat löytää yrityksesi Googlen avulla.

Hanki Google Ads -tili jo tänään ja noudata sitten tämän oppaan ohjeita.

Tilin hankkiminen