Hvor vises dine annoncer på Google?

Inden du kan udnytte alle fordelene ved onlinemarketing for din virksomhed, er det vigtigt, at du kender forskellen på betalt annoncering og organiske søgeresultater.

Lad os sige, at en person søger på Google efter produkter eller tjenester med relation til din virksomhed, mens du annoncerer med Google Ads, som er Googles onlineannonceringsplatform.

• Sektion 1 kan indeholde Google Ads-annoncer. Annoncerne kan vises øverst eller nederst på Google-søgeresultatsiden, ud for eller under etiketten "Annoncer". Annoncer rangeres primært ud fra, hvor relevante og nyttige de er for det, personen søgte efter, dit bud og et par øvrige faktorer.
  • Sektion 2 består af "organiske" søgeresultater. Disse er gratis links til websites med indhold, der er relateret direkte til det, personen søgte efter. Jo mere relevant websitet er for søgetermen, desto højere vises linket oppe på listen. Dit relaterede website kan blive vist her, men din annonce kan ikke.

Få flere oplysninger om, hvordan kunderne kan finde din virksomhed på Google.

Opret en Google Ads-konto allerede i dag, og følg denne guide.

Tilmeld dig