Tulosten parantaminen sopivien avainsanojen avulla

Avainsanat ovat sanoja tai ilmauksia, jotka valitset Google Ads -kampanjan määrittämisen yhteydessä. Ne ovat termejä, joita potentiaaliset asiakkaasi todennäköisesti käyttävät hakiessaan tarjoamiesi kaltaisia tuotteita tai palveluja.

Kun liität avainsanoja luomiisi mainoksiin, mainoksesi voidaan näyttää, kun käyttäjä tekee hakuja samankaltaisilla termeillä tai vierailee aiheeseen liittyvällä verkkosivustolla.

Jos välität esimerkiksi kukkalähetyksiä, voit määrittää yhdeksi avainsanaksi "kukkalähetys" ja liittää sen kukkalähetyksiin liittyvään mainokseen. Kun käyttäjä tekee Google-haun sanalla kukkalähetys tai muulla vastaavalla termillä, mainoksesi saattaa näkyä Google-hakutulosten ylä- tai alapuolella tai muilla kukkalähetysaiheisilla verkkosivustoilla.

Lue lisää siitä, miten avainsanat toimivat, jotta löydät oikeat asiakkaat.

Hanki Google Ads -tili jo tänään ja noudata sitten tämän oppaan ohjeita.

Tilin hankkiminen