Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

technical account manager (TAM)

Hotel Ads partners each have a TAM or technical account manager who is responsible for various aspects of your account, including initial configuration, product change communication, and ongoing support.