De pagina die u heeft aangevraagd, is niet beschikbaar in uw taal. U kunt onderaan de pagina een andere taal selecteren of een webpagina onmiddellijk vertalen naar een door u gekozen taal met de ingebouwde vertaalfunctie van Google Chrome.

technical account manager (TAM)

Hotel Ads partners each have a TAM or technical account manager who is responsible for various aspects of your account, including initial configuration, product change communication, and ongoing support.