Pyytämäsi sivu ei ole tällä hetkellä saatavilla kielelläsi. Voit valita toisen kielen sivun alaosasta tai pikakääntää minkä tahansa verkkosivun haluamallesi kielelle Google Chromen sisäänrakennetun käännösominaisuuden avulla.

technical account manager (TAM)

Hotel Ads partners each have a TAM or technical account manager who is responsible for various aspects of your account, including initial configuration, product change communication, and ongoing support.