Videomainosten automaattiset päätösruudut

Mobiililaitteessa näytettävän mainoksen päätösruutuAutomaattiset päätösruudut tekevät Videomainoksistasi interaktiivisia. Videon lopussa näytetään automaattisesti luotu ruutu, joka sisältää tietoja tuotteistasi tai palveluistasi. Ruutu näkyy muutaman sekunnin ajan videosi toiston päättymisen jälkeen.

Päätösruudut voivat auttaa sinua saavuttamaan kampanjasi tavoitteet kannustamalla katsojia tekemään valinnan, kuten asentamaan mobiilisovelluksesi tai ostamaan tuotteitasi.

Automaattisen päätösruudun näyttäminen Videomainoksen lopussa ei vaikuta siihen, miten laskutamme mainoksestasi tai laskemme katselukerrat. Se on vain yksi lisämahdollisuus käyttäjän aktivoimiseen heti sen jälkeen, kun hän on katsonut videosi loppuun.

Huom. Tässä artikkelissa käsitellään automaattisesti luotuja päätösruutuja, jotka ovat käytettävissä tiettyjen Videomainosten yhteydessä Google Adsissa. Voit lisätä päätösruutuja YouTube-videoihin myös manuaalisesti. Lue lisää päätösruutujen lisäämisestä YouTube-videoihin.

Näin se toimii

Automaattiset päätösruudut näkyvät oletuksena kelvollisten Videomainosten jälkeen. Päätösruudut luodaan automaattisesti kampanjasi tietojen pohjalta. Jos kyseessä on esimerkiksi Mobiilisovelluksen asennuskampanja, automaattisessa päätösruudussa näytetään sovellukseesi liittyviä tietoja, kuten nimi, kuvake, hinta ja asennuslinkki.

Aiheeseen liittyvä linkki