Google Ads ‑budjetin hallinta

Calculator and money

Kun käytät klikkauskohtaisia hintatarjouksia, sinua veloitetaan ainoastaan silloin, kun joku klikkaa mainostasi. Määrität Google Adsissa enimmäissumman, jonka olet valmis maksamaan yhdestä mainoksen klikkauksesta. Tätä kutsutaan korkeimmaksi klikkauskohtaiseksi hintatarjoukseksi. Sinulta veloitettava summa voi kuitenkin olla pienempikin.

Google Ads ‑budjetti on omissa käsissäsi. Päätät itse keskimääräisen summan, jonka haluat käyttää joka päivä.

Jos mainoksesi on tiettyinä päivinä suositumpi kuin muina päivinä, Google Ads voi käyttää enintään kaksi kertaa päiväbudjettisi verran, jotta et menetä arvokkaita klikkauksia. Muina päivinä budjetti on pienempi, joten sinulta ei veloiteta enempää kuin summa, joka saadaan kertomalla keskimääräinen päiväbudjettisi keskimääräisellä kuukauden päivien määrällä (30,4).

Lue lisää Google Ads ‑budjetin asettamisesta.

Luo Google Ads ‑tili jo tänään ja seuraa tämän oppaan ohjeita.

Liity