Test landingssiden din

Enten du definerer en endelig nettadresse som landingsside, eller du bruker en endelig nettadresse med en sporingsmal eller egendefinerte parametere, er det viktig å sørge for at potensielle kunder blir ført til riktig del av nettstedet ditt når de bruker annonsen din.

I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du tester landingssiden og sporingsadressen din.

Slik fungerer det

Når du tester landingssiden din, får du detaljerte testresultater og en av meldingene nedenfor.

Melding Kampanjetype Betydning
Landingssiden har ekstra parametere Alle Landingssiden har flere parametere enn den endelige nettadressen.
Samsvarer ikke med nettadressen for landingssiden Alle
Domenet for landingssiden samsvarer ikke med domenet for den endelige nettadressen.

Ingen kvalifiserte annonser ble funnet
Alle
Annonsegruppen inneholder ingen annonser som kan testes. Det er bare tekstannonser, bildeannonser og annonser fra annonsegalleriet som kan testes. Du må dessuten bruke oppgraderte nettadresser i disse annonsene.
Avvik i endelig nettadresse Alle
Landingssiden og den endelige nettadressen er ikke på det samme domenet, nettadressene dine i viderekoblingskjeden begynner ikke med den endelige nettadressen din, eller viderekoblingene etter den endelige nettadressen din er ikke på det samme domenet. Kontrollér at nettadressen din oppfyller kravene oppført her.
Landingssiden ble funnet Alle En landingsside ble funnet.
Landingssiden ble ikke funnet Alle Landingssiden ble ikke funnet (f.eks. 404-feil). Kontrollér sporingsmalen, de egendefinerte parameterne og den endelige nettadressen.
HTTP-viderekobling i sporingskjeden Alle
Sporingskjeden inneholder en HTTP-nettadresse.
JavaScript-viderekobling i sporingskjeden Alle
Sporingskjeden inneholder en JavaScript-viderekobling.
Sporingskjeden stopper Alle
Sporingskjeden stopper før google.com/asnc.
Kan ikke nås Alle Landingssiden kan ikke nås (f.eks. på grunn av tidsavbrudd). Prøv på nytt.
Ukjent feil / feil i verktøyet Alle Det oppsto en feil under testingen av landingssiden din. Prøv på nytt.
Tomt nettsteddomene Dynamiske søkeannonser «Nettsteddomene»-feltet (som du finner under «Kampanjeinnstillinger») er tomt.

Vær oppmerksom på følgende

• Det utføres ingen kontroller for brudd på Google Ads-retningslinjene i denne testen. Les retningslinjene våre
  • Det er ikke støtte for nettadresseviderekoblinger i denne testen, deriblant JavaScript-baserte viderekoblinger.
  • Denne testen fanger ikke opp alle parallellsporingsfeil. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte bedriften som registrerer klikk for deg.
  • Denne testen fungerer ikke for standard Shopping-kampanjer med Produktannonse-annonsetypen.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Du kan teste landingssiden på et hvilket som helst nivå i kontoen din.

Før du begynner, må du kanskje legge til «Sporingsmal»-kolonnen i tabellen din. Følg i så fall denne fremgangsmåten:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på sidemenyen på det nivået du vil teste landingssiden din på.
  3. Klikk på Kolonner-ikonet Et bilde av Kolonner-ikonet i Google Ads, og velg så Endre kolonner.
  4. Utvid Attributter-alternativet, og merk av for «Sporingsmal».
  5. Klikk på Bruk.
Test landingssiden din på kampanjenivå
  1. Klikk på Innstillinger-sidemenyen.
  2. Klikk på sporingsmalen for kampanjen du vil teste.
  3. Klikk på Test.
Test landingssiden din på annonsegruppenivå
  1. Klikk på Annonsegrupper-sidemenyen.
  2. Klikk på sporingsmalen for annonsegruppen du vil teste.
  3. Klikk på Test.
Test landingssiden din på annonse- eller utvidelsesnivå
  1. Klikk på Annonser og utvidelser-menyen.
  2. Hold markøren over annonsen du vil teste, og klikk så på blyantikonet Endre.
  3. Klikk pilen i hjørnet for å utvide redigeringsvisningen.
  4. Klikk på Alternativer for annonsen nettadresse for å se flere alternativer.
  5. Klikk på Test.
Test landingssiden din på søkeordnivå
  1. Klikk på Søkeord-menyen.
  2. Klikk på sporingsmalen tilknyttet det søkeordet du vil teste.
  3. Klikk på Test.