Test landingssiden din

Enten du definerer en endelig nettadresse som landingsside, eller du bruker en endelig nettadresse med en sporingsmal eller egendefinerte parametere, er det viktig å sørge for at potensielle kunder blir ført til riktig del av nettstedet ditt når de bruker annonsen din.

I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du kan teste landingssiden for å sørge for at brukerne blir ført til den nettadressen du ønsker.

Slik tester du landingssider

Når du tester landingssiden din, får du detaljerte testresultater og en av meldingene nedenfor.

Melding Kampanjetype Hva betyr dette?
Siden ble funnet Alle En landingsside ble funnet.
Siden ble ikke funnet Alle Landingssiden ble ikke funnet (f.eks. 404-feil). Kontrollér sporingsmalen, de egendefinerte parameterne og den endelige nettadressen.
Avvik i endelig nettadresse Alle Landingssiden og den endelige nettadressen er ikke på det samme domenet, nettadressene dine i viderekoblingskjeden begynner ikke med den endelige nettadressen din, eller viderekoblingene etter den endelige nettadressen din er ikke på det samme domenet. Kontrollér om nettadressen innfrir kravene oppført her.
Ingen kvalifiserte annonser ble funnet Alle Annonsegruppen inneholder ingen annonser som kan testes. Det er bare tekstannonser, bildeannonser og annonser fra annonsegalleriet som kan testes. Du må dessuten bruke oppgraderte nettadresser i disse annonsene.
Siden kan ikke nås Alle Landingssiden kan ikke nås (f.eks. på grunn av tidsavbrudd). Prøv på nytt.
Ukjent feil / feil i verktøyet Alle Det oppsto en feil under testingen av landingssiden din. Prøv på nytt.
Tomt nettsteddomene Dynamiske søkeannonser «Nettsteddomene»-feltet (som du finner under «Kampanjeinnstillinger») er tomt.

Vær oppmerksom på følgende

• Det utføres ingen kontroller for brudd på Google Ads-retningslinjene i denne testen. Les retningslinjene våre
  • Det er ikke støtte for nettadresseviderekoblinger i denne testen, deriblant JavaScript-baserte viderekoblinger.
  • Denne testen fanger ikke opp alle parallellsporingsfeil. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte bedriften som registrerer klikk for deg.

Veiledning

Du kan teste landingssiden på et hvilket som helst nivå i kontoen din.

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Før du begynner, må du kanskje legge til «Sporingsmal»-kolonnen i tabellen din. Følg i så fall denne fremgangsmåten:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på sidemenyen på det nivået du vil teste landingssiden din på.
  3. Klikk på Kolonner-ikonet Kolonner, og velg så Endre kolonner.
  4. Utvid Attributter-alternativet, og merk av for «Sporingsmal».
  5. Klikk på Bruk.
Test landingssiden din på kampanjenivå
  1. Klikk på Innstillinger-sidemenyen.
  2. Klikk på sporingsmalen for kampanjen du vil teste.
  3. Klikk på Test.
Test landingssiden din på annonsegruppenivå
  1. Klikk på Annonsegrupper-sidemenyen.
  2. Klikk på sporingsmalen for annonsegruppen du vil teste.
  3. Klikk på Test.
Test landingssiden din på annonse- eller utvidelsesnivå
  1. Klikk på Annonser og utvidelser-menyen.
  2. Hold markøren over annonsen du vil teste, og klikk så på blyantikonet Endre.
  3. Klikk pilen i hjørnet for å utvide redigeringsvisningen.
  4. Klikk på Alternativer for annonsen nettadresse for å se flere alternativer.
  5. Klikk på Test.
Test landingssiden din på søkeordnivå
  1. Klikk på Søkeord-menyen.
  2. Klikk på sporingsmalen tilknyttet det søkeordet du vil teste.
  3. Klikk på Test.