Uw bestemmingspagina testen

Of u nu alleen een uiteindelijke URL gebruikt om uw bestemmingspagina te definiëren of een uiteindelijke URL gebruikt met een trackingtemplate of aangepaste parameters, het is belangrijk dat u er zeker van bent dat uw advertentie uw potentiële klanten naar het juiste deel van uw website leidt.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kunt testen of uw bestemmingspagina naar de gewenste URL leidt.

Hoe het werkt

Wanneer u uw bestemmingspagina test, ontvangt u gedetailleerde testresultaten en een van de volgende berichten.

Bericht Campagnetype Wat dit betekent
Pagina gevonden Alle Er is een bestemmingspagina gevonden.
Pagina niet gevonden Alle De bestemmingspagina is niet gevonden (bijvoorbeeld door een 404-fout). Controleer uw trackingtemplate, aangepaste parameter(s) of uiteindelijke URL.
Onjuiste uiteindelijke URL Alle De bestemmingspagina en uiteindelijke URL bevinden zich niet in hetzelfde domein, de URL's in de omleidingsketen beginnen niet met uw uiteindelijke URL, of uw omleidingen na de uiteindelijke URL bevinden zich niet binnen hetzelfde domein. Controleer of uw URL voldoet aan de vereisten die hier worden vermeld.
Geen geschikte advertenties gevonden Alle De advertentiegroep bevatte geen advertenties die kunnen worden getest. Advertenties die kunnen worden getest, zijn tekstadvertenties, beeldadvertenties en advertenties uit de Advertentiegalerij. Deze advertenties moeten ook gebruikmaken van geüpgradede URL's.
Onbereikbaar Alle De bestemmingspagina kan niet worden bereikt (bijvoorbeeld vanwege een time-out). Probeer het opnieuw.
Onbekend/fout in tool Alle Er is een fout opgetreden bij het testen van uw bestemmingspagina. Probeer het opnieuw.
Websitedomein leeg Dynamische zoekadvertenties Het veld Websitedomein (te vinden in Campagne-instellingen) is leeg.

Aandachtspunt

• Bij deze test wordt niet gekeken naar eventuele schendingen van het Google Ads-beleid. Informatie over ons beleid
  • Deze test ondersteunt geen URL-omleidingen, waaronder omleidingen gebaseerd op JavaScript.
  • Deze test detecteert niet alle fouten met betrekking tot parallelle tracking en u moet de provider van uw klikmeting raadplegen voor meer informatie.

Instructies

U kunt uw bestemmingspagina op elk niveau van uw account testen.

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

Het kan zijn dat u voordat u begint de kolom Trackingtemplate aan uw tabel moet toevoegen:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het paginamenu op het niveau waarop u uw bestemmingspagina wilt testen.
  3. Klik op het pictogram Kolommen Kolommen en kies vervolgens Kolommen aanpassen.
  4. Vouw de optie Kenmerken uit en vink Trackingtemplate aan.
  5. Klik op Toepassen.
Uw bestemmingspagina testen op campagneniveau
  1. Klik op het paginamenu Instellingen.
  2. Klik op de trackingtemplate van de campagne die u wilt testen.
  3. Klik op Testen.
Uw bestemmingspagina testen op advertentiegroepniveau

Testen op dit niveau is nog niet beschikbaar in de nieuwe Google Ads-ervaring, maar we zijn ermee bezig.

1. Klik op het paginamenu Advertentiegroepen.
  2. Klik op de trackingtemplate van de advertentiegroep die u wilt testen.
  3. Klik op Testen.
Uw bestemmingspagina testen op advertentie- of extensieniveau

Testen op dit niveau is nog niet beschikbaar in de nieuwe Google Ads-ervaring, maar we zijn ermee bezig.

1. Klik op het menu Advertenties en extensies.
  2. Plaats de muisaanwijzer op de advertentie die u wilt testen en klik op het potloodpictogram Bewerken.
  3. Klik op de pijl in de hoek om de bewerkingsweergave uit te vouwen.
  4. Klik op URL-opties voor advertentie om meer opties te bekijken.
  5. Klik op Testen.
Uw bestemmingspagina testen op zoekwoordniveau
  1. Klik op het menu Zoekwoorden.
  2. Klik op de trackingtemplate van het zoekwoord dat u wilt testen.
  3. Klik op Testen.