Aloitussivun testaaminen

Käytitpä laskeutumissivun määrittelemiseen pelkästään lopullista URL-osoitetta tai sen lisäksi seurantamallia tai omia parametreja, on tärkeää varmistaa, että potentiaaliset asiakkaasi päätyvät mainoksen kautta oikeaan osioon sivustollasi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit varmistaa testin avulla, että aloitussivusi ohjaa käyttäjät oikeaan URL-osoitteeseen.

Toimintaperiaate

Kun testaat aloitussivusi, saat yksityiskohtaisen testituloksen sekä jonkin seuraavista viesteistä:

Viesti Kampanjatyyppi Merkitys
Sivu löytyi Kaikki Aloitussivu löytyi.
Sivua ei löydy Kaikki Aloitussivua ei löytynyt (esimerkiksi virheen 404 vuoksi). Tarkista seurantamallin muokatut parametrit ja lopullinen URL.
Lopullisen URL-osoitteen ristiriita Kaikki Laskeutumissivu ja lopullinen URL eivät kuulu samaan verkkotunnukseen, uudelleenohjausketjun URL-osoitteet eivät ala lopullisella URL-osoitteellasi tai lopullisen URL-osoitteen jälkeen tulevat uudelleenohjausosoitteet eivät pysy samassa verkkotunnuksessa. Tarkista, täyttääkö URL-osoitteesi täällä luetellut vaatimukset.
Kelvollisia mainoksia ei löydy Kaikki Mainosryhmässä ei ollut mainoksia, joita voi testata. Testattavia mainoksia ovat tekstimainokset, kuvamainokset ja Mainosgallerian mainokset. Näissä mainoksissa on myös käytettävä päivitettyjä URL-osoitteita.
Ei tavoitettavissa Kaikki Aloitussivuun ei saada yhteyttä (esimerkiksi sen vuoksi, että sivu on vanhentunut). Yritä uudelleen.
Tuntematon/työkaluvirhe Kaikki Aloitussivun testaamisessa tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Verkkosivuston verkkotunnus on tyhjä Dynaamiset hakumainokset Verkkosivuston verkkotunnus -kenttä (Kampanjan asetukset -kohdassa) on tyhjä.

Muistettavaa

• Testi ei tarkista Google Adsin käytäntöjen rikkomuksia. Lisätietoja käytännöistä
  • Testi ei tue mitään URL-uudelleenohjauksen muotoja JavaScript-pohjainen uudelleenohjaus mukaan lukien.
  • Testi ei löydä kaikkia samanaikaisen seurannan virheitä. Kysy lisätietoja klikkausmittausratkaisusi toimittajalta.

Ohjeet

Voit testata laskeutumissivusi toiminnan millä tahansa tilisi tasolla.

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Ennen aloitusta sinun on mahdollisesti lisättävä Seurantamalli-sarake taulukkoon:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa sivuvalikkoa sillä tasolla, jolla haluat testata laskeutumissivusi.
  3. Klikkaa Sarakkeet-kuvaketta Sarakkeet ja valitse sitten Muokkaa sarakkeita.
  4. Laajenna Attribuutit-vaihtoehto ja valitse Seurantamalli.
  5. Valitse Käytä.
Aloitussivun testaaminen kampanjatasolla
  1. Klikkaa Asetukset-sivuvalikkoa.
  2. Klikkaa sen kampanjan seurantamallia, jonka haluat testata.
  3. Valitse Testaa.
Aloitussivun testaaminen mainosryhmätasolla

Testaaminen tällä tasolla ei ole vielä käytettävissä uudessa Google Adsissa, mutta se otetaan käyttöön myöhemmin.

1. Klikkaa mainosryhmät-sivuvalikkoa.
  2. Klikkaa sen mainosryhmän seurantamallia, jonka haluat testata.
  3. Valitse Testaa.
Laskeutumissivun testaaminen mainos‑ tai laajennustasolla

Testaaminen tällä tasolla ei ole vielä käytettävissä uudessa Google Adsissa, mutta se otetaan käyttöön myöhemmin.

1. Klikkaa Mainokset ja laajennukset ‑valikkoa.
  2. Vie hiiri testattavan mainoksen päälle ja klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa.
  3. Laajenna muokkausnäkymä klikkaamalla kulmasta nuolta.
  4. Klikkaa Mainoksen URL-vaihtoehdot, niin näet lisää vaihtoehtoja.
  5. Klikkaa Testaa.
Laskeutumissivun testaaminen avainsanatasolla
  1. Klikkaa Avainsanat-valikkoa.
  2. Klikkaa sen avainsanan seurantamallia, jonka haluat testata.
  3. Klikkaa Testaa.