Test din landingsside

Uanset om du kun bruger en endelig webadresse til at definere din landingsside eller en endelig webadresse med en sporingsskabelon eller tilpassede parametre, er det vigtigt, at du sørger for, at din annonce leder potentielle kunder videre til den relevante del af dit website.

Denne artikel beskriver, hvordan du kan teste din landingsside, så du er sikker på, at den leder hen til den webadresse, du vil have.

Sådan fungerer det

Når du tester din landingsside, vil du modtage detaljerede testresultater og en af følgende meddelelser.

Meddelelse Kampagnetype Hvad betyder det?
Siden blev fundet Alle Der blev fundet en landingsside
Siden blev ikke fundet Alle Landingssiden blev ikke fundet (f.eks. en 404-fejl). Kontrollér din sporingsskabelon, tilpassede parametre eller den endelige webadresse.
Uoverensstemmelse med endelig webadresse Alle Landingssiden og den endelige webadresse har ikke samme domæne, eller webadresserne i omdirigeringskæden begynder ikke med din endelige webadresse, eller omdirigeringerne efter din endelige webadresse forbliver ikke på det samme domæne. Kontrollér, at din webadresse opfylder kravene, der beskrives her.
Ingen kvalificerede annoncer fundet Alle Der var ingen annoncer i annoncegruppen, der kunne testes. Følgende annoncer kan testes: Tekstannoncer, billedannoncer og annoncer fra Annoncegalleriet. Disse annoncer skal også bruge opgraderede webadresser.
Websitet er utilgængeligt Alle Landingssiden kunne ikke nås (der opstod f.eks. timeout). Prøv igen.
Ukendt fejl/værktøjsfejl Alle Der opstod en fejl ved testen af din landingsside. Prøv igen.
Tomt websitedomæne Dynamiske søgeannoncer Feltet "Websitedomæne" under "Kampagneindstillinger" er tomt.

Husk!

• Denne test kontrollerer ikke, om der forekommer overtrædelser af Google Ads-politikker. Få flere oplysninger om vores politikker
  • Denne test understøtter ikke nogen former for webadresseomdirigeringer, herunder JavaScript-baserede omdirigeringer.
  • Denne test fanger ikke alle fejl vedrørende Parallel Tracking, og du bør kontakte din udbyder af klikmåling for at få flere oplysninger.

Vejledning

Du kan teste din landingsside på alle niveauer af din konto.

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Før du begynder, skal du måske føje kolonnen "Sporingsskabelon" til din tabel:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på sidemenuen på det niveau, hvor du vil teste din landingsside.
  3. Klik på ikonet Kolonner Kolonner, og vælg Rediger kolonner.
  4. Udvid indstillingen Attributter, og markér afkrydsningsfeltet "Sporingsskabelon".
  5. Klik på Anvend.
Test din landingsside på kampagneniveauet
  1. Klik på sidemenuen Indstillinger.
  2. Klik på sporingsskabelon for den kampagne, du vil teste.
  3. Klik på Test.
Test din landingsside på annoncegruppeniveau
  1. Klik på sidemenuen Annoncegrupper.
  2. Klik på sporingsskabelon for den annoncegruppe, du vil teste.
  3. Klik på Test.
Test din landingsside på annonce- eller udvidelsesniveau
  1. Klik på menuen Annoncer og udvidelser.
  2. Hold musemarkøren over den annonce, du vil teste, og klik på blyantikonet Rediger.
  3. Klik på pilen i hjørnet for at udvide redigeringsvisningen.
  4. Klik på Valgmuligheder for annoncewebadresse for at se flere valgmuligheder.
  5. Klik på Test.
Test din landingsside på søgeordsniveauet
  1. Klik på menuen Søgeord.
  2. Klik på sporingsskabelonen for det søgeord, du vil teste.
  3. Klik på Test.