Maksimum CPC-bud: definition

Et bud, du angiver som det maksimale beløb, som du er villig til at betale for et klik på din annonce.

Max CPC bid
  • Hvis en person klikker på din annonce, vil det pågældende klik maksimalt koste dig den maksimumbudpris pr. klik (eller "maks. CPC"), som du angiver. Hvis du f.eks. angiver et maks. CPC-bud på 10 DKK, kommer du aldrig til at betale mere end 10 DKK for hvert klik på din annonce. Det faktiske beløb, som du betaler, kaldes faktisk CPC og vises i kolonnen "Gns. CPC" på din konto.
  • Normalt kan du med et højere bud få din annonce vist på en højere annonceposition på siden.
  • Du vælger mellem manuel budgivning (du vælger selv dine budbeløb) og automatisk budgivning (du angiver et mål for dit daglige budget, og Google Ads-systemet justerer automatisk dine maks. CPC-bud på dine vegne for at opnå så mange klik som muligt inden for det angivne budget). Med manuel budgivning angiver du et maksimum CPC-bud for en hel annoncegruppe, men du kan også angive forskellige bud for individuelle søgeord.

Budgivning med pris pr. klik (CPC)
Grundlæggende om budgivning