Opret tilpassede parametre til avanceret sporing

Tilpassede parametre er en avanceret type webadresseparameter, som du kan føje til din annonces webadresser for landingsside. I modsætning til hvordan det forholder sig med ValueTrack-parametre, kan du her vælge, hvilke værdier dine tilpassede parametre skal registrere, når nogen klikker på din annonce.

Denne artikel beskriver de trin, du skal udføre for at opsætte tilpassede parametre på forskellige niveauer på din konto.

Før du begynder

Hvis du ikke er fortrolig med sporing i Google Ads eller ValueTrack-parametre, kan du læse Om sporing i Google Ads og Brug af ValueTrack-parametre i din sporingsskabelon, før du går i gang.

Vejledning i konfiguration af tilpassede parametre

Trin 1: Vælg et niveau

Du kan oprette op til otte tilpassede parametre på et hvilket som helst niveau på din konto bortset fra kontoniveau. Hvis dine tilpassede parametre har samme navn, bruger Google Ads den mest specifikke tilpassede parameter, du har oprettet. Hvis du opretter en tilpasset parameter for en annoncegruppe (f.eks. {_color}=red) og en tilpasset parameter for en af annoncerne i annoncegruppen (f.eks. {_color}=blue), bruger Google Ads altså den tilpassede parameter på annonceniveau ({_color}=blue).

Trin 2: Definer dine tilpassede parametre

Tilpassede parametre består af to dele:

• Navn: Op til 16 alfanumeriske tegn
  • Værdi: Op til 250 tegn (kan indeholde alle tegn, f.eks. | ; _ / ^ ( !), samt ValueTrack-parametre)

Det er helt op til dig, hvad du angiver som navn og værdi. Hvis du f.eks. har et særskilt id for hvert af dine søgeord, kan du oprette en tilpasset parameter, der ser således ud: {_mykwid}=1234.

Trin 3: Tilføj din tilpassede parameter i feltet "Tilpasset parameter"

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Opret eller rediger tilpassede parametre på kampagneniveau
  1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Klik på den kampagne, du vil redigere.
  4. Klik på fanen Indstillinger.
  5. Rul ned, og klik på Indstillinger for kampagnewebadresse (avancerede).
  6. Angiv navn og værdi for dine tilpassede parametre ud for "Tilpasset parameter".
  7. Klik på Gem.

Rediger dine tilpassede parametre ved at udføre trin 1-4 ovenfor, foretag dine ændringer, og klik på Gem.

Opret eller rediger tilpassede parametre på annonceniveau
  1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Annoncer.
  3. Gå til den annonce, hvor du vil tilføje tilpassede parametre.
  4. Klik på Indstillinger for annoncewebadresse (avancerede).
  5. Angiv navn og værdi for dine tilpassede parametre ud for "Tilpasset parameter".
  6. Klik på Gem.

Rediger dine tilpassede parametre ved at udføre trin 1-4 ovenfor, foretag dine ændringer, og klik på Gem.

Opret eller rediger tilpassede parametre på annoncegruppe- eller søgeordsniveau

Føj først kolonnen "Tilpassede parametre" til din annoncegruppe- eller søgeordstabel:

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Søgeord eller fanen Annoncegrupper.
  3. Klik på Kolonner, og vælg derefter Rediger kolonner.
  4. Klik på Attributter i menuen til venstre og derefter på Tilføj ud for "Tilpasset parameter".
  5. Klik på Anvend.

Tilføj nu din tilpassede parameter:

1. Hold markøren over en post i kolonnen "Tilpasset parameter".
  2. Klik på blyantikonet, når det vises.
  3. Angiv navn og værdi for dine tilpassede parametre.
  4. Klik på Gem.

Rediger dine tilpassede parametre ved at følge trin 1-2 i anden sektion, foretage ændringerne og klikke på Gem.

Opret eller rediger tilpassede parametre på undersidelinkniveau
  1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Annonceudvidelser.
  3. Klik på menuen Se, og vælg derefter Udvidelser med undersidelinks.
  4. Hold markøren over en af udvidelserne i tabellen, og klik på blyanten, når den vises.
  5. Klik på Indstillinger for undersidelink til webadresse (avancerede).
  6. Angiv navn og værdi for dine tilpassede parametre ud for "Tilpasset parameter".
  7. Klik på Gem.

Hvis du vil redigere dine tilpassede parametre, skal du følge trin 1-5 ovenfor, foretage ændringerne og klikke på Gem.

Trin 4: Tilføj din tilpassede parameter i feltet "Sporingsskabelon"

Indsæt til sidst navnet på din tilpassede parameter i sporingsskabelonen sammen med de nødvendige ValueTrack-parametre (f.eks. {lpurl}?color={_color}). Når der bliver klikket på din annonce, erstatter Google Ads navnet med den værdi, du har defineret i din tilpassede parameter.