En definisjon av automatiske budstrategier

Når du bruker en automatisk budstrategi, blir budene på annonsene dine fastsatt automatisk basert på hvor sannsynlig det er at du oppnår et klikk eller en konvertering med den aktuelle annonsen. Hensikten med alle de ulike typene automatiske budstrategier er at du skal kunne nå bestemte forretningsmål.

• Med automatisk budgivning må du verken ta de tunge løftene selv eller gjette deg frem til hvilke bud som er formålstjenlige med tanke på forretningsmålene du har satt deg. I motsetning til det som er tilfellet med manuell CPC bidding, slipper du her å oppdatere bud på bestemte søkeord eller annonsegrupper.
  • Du kan bruke ulike typer automatiske budstrategier for å oppnå flere klikk eller konverteringer, høyere konverteringsverdi eller bedre synlighet i søkeresultatene.
  • Ved å bruke konverteringsbaserte automatiske budstrategier kan du angi unike bud for hver auksjon, på grunnlag av informasjonen som er tilgjengelig under auksjonen. Det kan for eksempel være informasjon som tidspunktet, hvilken annonse som blir vist, eller brukerens enhet, plassering, nettleser og operativsystem.
  • De automatiske budstrategiene tilegner seg stadig mer kunnskap underveis, og informasjon om resultater oppnådd med tidligere bud legges til grunn når fremtidige bud skal fastsettes.
  • Alle automatiske budstrategier kan benyttes som porteføljestrategier. Enkelte av dem er også tilgjengelige som standardstrategier.